• Inn-spiratie Academie : Ervarend leren met baanbrekende gevolgen

Academie

“The essence of training is to allow error without consequence”

De overtuiging achter de Inn-spiratie Academie is dat ontwikkeling en groei kritische succesfactoren zijn om duurzaam goede resultaten neer te kunnen zetten. En zonder fouten maken leer je niets. Maar is er ook ruimte in de dagelijkse praktijk om te oefenen en fouten te mogen maken? Of leren jullie fietsen op de snelweg?

 

Samenwerken en leidinggeven volgens het boekje

Sterk teamwork, leidinggeven en zaken als persoonlijk leiderschap leert je meestal niet uit een boek. De vorming ervan gebeurt door ervaring en in de praktijkomgeving. Is het niet raar dat de meeste studenten aan een managementopleiding afstuderen zonder ook maar een dag leiding te hebben gegeven? Goed samenwerken, inspirerend leiderschap en leidinggeven zijn onderbelichte onderwerpen in de collegebanken en vaak ook aan de vergadertafel. En dat terwijl de menselijke factoren van het werk vaak de sleutel vormen tot succes èn tot werkplezier. Tijd voor actie!

 

Inn-spiratie Academie | Ervarend leren met baanbrekende gevolgen

In een veilige leeromgeving creëren we een ultieme leerervaring voor jou en/of je collega’s. Afhankelijk van jullie behoefte en doelstelling kun je meedoen aan een van de workshops, trainingen of leergangen op de gebieden:

 

Of ga zelf aan de slag met een van de Toolboxen voor Teamontwikkeling  die we ontwikkeld hebben voor gebruik in jouw eigen
dagelijkse praktijk. Alle programma’s, workshops en trainingen van Inn-spiratie voldoen aan de internationale Bologna-standaard, waardoor we garant staan voor hoge kwaliteit.

 

Maatwerk

Hebben jullie behoefte aan maatwerk? Of willen jullie ons inzetten in jullie eigen opleidingen of ons boeken als gastspreker of -docent? Ook dat kan! Boek nu een “Rondje sparren”  met een van onze procesbegeleiders, en samen kijken hoe we onze expertise op het gebied van het versterken van samenwerken voor jou en je mensen in kunnen zetten.

Deel deze informatie