085 - 003 09 09 | info@inn-spiratie.nl | Contact

Personal Coaching van Xandra Kramer

'Maar wat wil ik zèlf eigenlijk?'

De hulpvraag van Xandra:

Tijdens het cultuurontwikkelingsprogramma wat Inn-spiratie bij mijn werkgever begeleidde, werd mij duidelijk dat ik niet alleen met de organisatie aan de slag wilde, maar ook met mezelf. Jarenlang investeerde ik veel en vol overgave in anderen. Als leidinggevende, als MT-collega en thuis, in mijn gezin. Maar nu werd het weer tijd om mezelf de prioriteit te geven die ik verdien.

Ik weet wat ik wil: zelf stappen zetten, weer in mijn kracht komen. Ik weet alleen niet zo goed hoe … Wat is mijn eigen koers? Waar komt die uit? En hoe leer ik erop te vertrouwen, zonder de verbinding met mijn omgeving kwijt te raken?

Het antwoord van Inn-spiratie

Tijdens mijn individuele maatwerkprogramma heb ik mezelf leren kennen en accepteren. Ik ken mijn kernrol en weet wat mijn talent is. In 4 maanden tijd heb ik door het vergroten van mijn zelfkennis in combinatie met ontspanning, een lonkend perspectief geformuleerd én geconcretiseerd. Tijd om stappen te zetten, o.a. naar een nieuwe loopbaan. Zin in! Ik ben een tevreden mens nu ik weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan! Ik heb door de begeleiding van Inn-spiratie weer mijn eigen koers en kracht teruggevonden.

 

Volgende case