Onze locaties

Hanz - Onze thuisbasis in Zwolle

Werken op kantoor saai en onpersoonlijk? Echt niet! Op ons kantoor in Zwolle voelen wij ons thuis. Daarnaast ontmoeten we bij Hanz ook vele andere ondernemende types, wat erg inspirerend werkt. Ons kantoor in Zwolle is dan ook ons nest, een plek om samen te werken, elkaar te ontmoeten en een creatieve broedplaats voor nieuwe programma’s en initiatieven. 

Christie’s Huiskamer – B&B en kleinschalige vergaderlocatie, Heerde

Midden op de Veluwe en toch makkelijk bereikbaar. Door de fantastische ligging is Christie’s Huiskamer vanaf het begin de ‘inn’ van Inn-spiratie. Bij kleine groepen en persoonlijk leiderschapstrajecten nemen wij onze gast(en) graag hier mee naar toe.

Buitengoed Uylenburg- Delfgauw

Te midden van natuurgebied ‘Bieslandse Bos’ in Zuid-Holland ligt deze mooie locatie. Omdat niet al onze klanten naar de Veluwe kunnen of willen reizen, hebben we in deze regio ook naar een inspirerende locatie gezocht en en nu gevonden! Vanwege de mogelijkheid tot overnachten ideaal voor onze meerdaagse programma’s. De ruimte’s zijn prettig om in te werken en de omgeving is geschikt voor onze buitenmodules. 

De Kriemelberg - Glamperen op de Veluwe, Ermelo

Het werken en overnachten in compleet ingerichte safaritenten maakt deze locatie uniek en zeer inspirerend. De plekken zijn ruim, bieden veel privacy en liggen te midden van een prachtig bos. Hiermee hebben we alles voor handen voor onze programma’s.