Onze zwerm (team)

Ons logo zegt het eigenlijk al. Wij zijn vrije vogels. Die onze eigen koers bepalen. Niet gebonden aan grote logge systemen en structuren.

Wij werken samen. Niet omdat het moet, maar omdat we dat willen. Net zoals een goed georganiseerde zwerm vogels.

Samen komen we verder. Benieuwd wie er meevliegen? Hieronder alle vreemde vogels op een rijtje;

 

Annelies Rulkens-Zielman

Annelies - Directeur/Eigenaar | Teamlead Marketing & Sales

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze trainer/coaches met een militaire achtergrond inzet om samenwerking binnen organisaties te versterken. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar 15 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >

Rob Rulkens

Rob - Trainer/Coach | Teamlead Uitvoering & Stafteam | Mede-eigenaar

Als officier van Defensie (tegenwoordig reservist) weet Rob als geen ander hoe belangrijk teamwork en leiderschap zijn. “Als het er echt op aan komt, kun je maar beter een sterk team zijn. In veel gevallen kun je dat leren, trainen en vormen.” Rob werkt als trainer/coach mee aan het versterken van teams en hun leiders, maar kun je ook tijdelijk als Interim Manager toevoegen aan je organisatie. Rob is een verbindende factor tussen people & procedures.

Lees meer >

Jakob Feenstra

Jakob - Trainer/Coach | Teamlead Academie

Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde verruilde Jakob zijn stropdas voor een uniform. Als officier bij de Koninklijke Landmacht leerde hij leidinggeven en de kracht van teamwork. Tijdens missies in Afghanistan en Syrië werd hij zwaar op de proef gesteld. De belangrijke lessen van leiderschap onder extreme omstandigheden vertaalde hij in een eigen kijk op leiderschap. Nu brengt hij deze lessen terug in de ontwikkeling van leidinggevenden en officieren.

Lees meer >

Ingmar Palm

Ingmar - Trainer/Coach

Zijn ervaring als leidinggevende bij Defensie zetten hem aan het denken: Wat vormt jou als leidinggevende en hoe kan je deze ontwikkeling stimuleren en effectiever doen? Hij ging Opleidingskunde studeren en als je met Ingmar werkt verbindt hij theorie en praktijk op transparante en enthousiaste wijze. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg! Kortom; uit die comfortzone en gáán!

Lees meer>

Kim Groen-van Keulen

Kim - Trainer/Coach

Als instructeur Leidinggeven en Sport bij Defensie heeft Kim veel ervaring opgedaan met het trainen en begeleiden van teams en teamleiders bij het bereiken van een specifiek doel. Gedrag inzichtelijk maken en koppelen naar jouw dagelijkse praktijk is haar sterke punt. Mijn modules zijn vaak fysiek van aarden laten je ervaren wat het effect van jouw gedrag is.. Kim is scherp, enthousiast en gedreven in haar werk.

Lydia Freie-van Koningsveld

Lydia - Officemanager | Procesondersteuner | MBTI Practitioner

Een natuurlijke nieuwsgierigheid naar persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt dat Lydia graag werkt bij Inn-spiratie. “Als MBTI-practitioner kan ik andere professionals helpen om hun MBTI-profiel te ontdekken. Zo kan ik naast de programmaondersteuning ook inhoudelijk bijdragen aan het versterken van samenwerking bij onze klanten.” MBTI is een heel heldere spiegel voor persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer >

Christie Hettinga

Christie - Gastvrouw | Kok | Procesondersteuner

Na jaren als stewardess de wereld over te vliegen, gooide zij een paar jaar geleden het roer om. Met haar eigen B&B en kleinschalige vergaderlocatie is zij vanaf het begin de ‘inn’ van Inn-spiratie. En tegenwoordig nemen we haar ook gewoon mee naar onze grotere locaties. “Ik ben een energieke en enthousiaste gastvrouw, die staat voor persoonlijke aandacht, sfeer en genieten.” In haar maaltijden proef je de liefde voor haar vak en het goede leven.

Lees meer >

Hassan Shuaib

Hassan - Administratie | Financieel & Juridisch

Meedoen in de maatschappij kan alleen door daadwerkelijk mee te doen. Een kans die stagiair Hassan met beide handen heeft aangegrepen! In Syrië wat hij advocaat, maar door de oorlog werd hij verdreven. Bij de pakken neerzitten doet hij niet dus toen hij bij Inn-spiratie de kans kreeg om stage te lopen en zo van binnenuit te integreren, pakte hij deze met beide handen aan. Nu doet hij bij ons zaken op administratief (juridisch en financieel) gebied. Nieuwsgierig naar het verhaal achter onze samenwerking? Lees dat hier!

 

Jordy Bouwknegt

Jordy - Medewerker Marketing & Externe Communicatie

Deze student bedrijfskunde voelt zich helemaal op zijn plek in onze Zwerm. Zijn intrinsieke motivatie om veel te leren over (persoonlijk)leiderschap en leidinggeven, maakte dat hij hier naar toe kwam om af te studeren. “Wat maakt een goede leider? Dat is een vraag die mij bezig houdt. Ik lees en leer er graag over!” Hij doet voor ons belangrijk onderzoek voor de verdere ontwikkeling van onze Inn-spiratie Academie. Toen we er achter kwamen hoe leuk en goed hij was, hebben we hem direct een bijbaan geboden in de ondersteuning op het gebied van marketingcommunicatie.

 

Stagelopen of werken bij Inn-spiratie?

Stagelopen of werken bij Inn-spiratie?

In onze Zwerm is altijd ruimte voor écht goede mensen. Vreemde vogels die van aanpakken weten. Zoals;

  • Ervaren leidinggevenden die bij ons hun bedrijfskundige ervaring willen omzetten als teamcoach
  • Stagiar(e) Opleidingskunde
  • Stagiar(e) Marketing en/of Communicatie

Stuur jouw eigenwijze CV met persoonlijke motivatie, wat jij wilt leren én bijdragen naar info@inn-spiratie.nl