• teamontwikkeling leiderschapsontwikkeling
    Wij versterken samenwerking.

Onze zwerm (team)

Ons logo zegt het eigenlijk al. Wij zijn vrije vogels. Die onze eigen koers bepalen. Niet gebonden aan grote logge systemen en structuren. Wij werken samen. Niet omdat het moet, maar omdat we dat willen. Net zoals een goed georganiseerde zwerm vogels. Samen komen we verder. Benieuwd wie er meevliegen? Hieronder alle vreemde vogels op een rijtje;

 

Annelies Rulkens-Zielman

Annelies - Leading Partner | Teamcoach | Leiderschapscoach | Procesbegeleider

Teams waar je bij wilt horen. Leiders die je wilt volgen. Hier aan mee bouwen, daar heeft Annelies haar vak van gemaakt. “Het voeren van het èchte gesprek en hiermee mensen en organisaties uit te dagen om de beste versie van zichzelf te zijn, vind ik geweldig.” Annelies combineert haar achtergrond als leidinggevende en strategisch HR-adviseur met haar talent op het gebied van team- en leiderschapsontwikkeling.

Lees meer >

Rob Rulkens

Rob - Managing Partner | Interim Manager | Procesbegeleider

Als officier van Defensie (tegenwoordig reservist) weet Rob als geen ander hoe belangrijk teamwork en leiderschap zijn. “Als het er echt op aan komt, kun je maar beter een sterk team zijn. In veel gevallen kun je dat leren, trainen en vormen.” Rob werkt als procesbegeleider mee aan het versterken van teams en hun leiders, maar kun je ook tijdelijk als Interim Manager toevoegen aan je organisatie. Tot slot kun je hem ook als trainer tegenkomen van “Slimme samenwerkingsprocedures”. Rob is een verbindende factor tussen people & procedures.

Lees meer >

Lydia Freie-van Koningsveld

Lydia - Officemanager | Procesondersteuning

“Als kind speelde ik al secretaressetje. Inclusief speelgoedtelefoon en Rolodex.” Onze officemanager Lydia voelt zich in een echte ‘Regelneef-functie’ op haar best en dat zat er dus vanaf jongs af aan al in. Ze kan zich goed inleven, is praktisch en houdt van plannen en organiseren. Daarmee ondersteunt ze ons team en onze klanten zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen proces. Geef gerust een seintje wanneer ze iets voor jou kan betekenen!

Lees meer >

Johan van Houten

Johan - Trainer "Samenwerkingsprocedures" | Academy

Na 40 jaar Defensie was deze gepensioneerde commandant nog niet uitgewerkt. Het opleiden en trainen van mensen vindt hij namelijk veel te interessant. “De heldere werkvormen in het leger blijken erg goed toepasbaar bij de overheid en in het bedrijfsleven, met name op het gebied van crisisbeheersing. Door te oefenen, leren individuen en teams planmatig samenwerken.” Binnen Inn-spiratie helpt Johan ons ook de eigen Academy op te bouwen.

Lees meer >

Hassan Shuaib

Hassan - Stagiair | Administratie | Financieel & Juridisch

Meedoen in de maatschappij kan alleen door daadwerkelijk mee te doen. Een kans die stagiair Hassan met beide handen heeft aangegrepen! Zijn werkzaamheden voor Inn-spiratie zijn vast niet zo uitdagend als de advocatuur (zijn beroep in Syrië), maar geven deze altijd positieve collega wel de mogelijkheid te integreren van binnenuit.

 

Christie Hettinga

Christie - Gastvrouw | Kok | Procesondersteuner

Na jaren als stewardess de wereld over te vliegen, gooide zij een paar jaar geleden het roer om. Met haar eigen B&B en kleinschalige vergaderlocatie is zij vanaf het begin de ‘inn’ van Inn-spiratie. En tegenwoordig nemen we haar ook gewoon mee naar onze grotere locaties. “Ik ben een energieke en enthousiaste gastvrouw, die staat voor persoonlijke aandacht, sfeer en genieten.” In haar maaltijden proef je de liefde voor haar vak en het goede leven.

Lees meer >

Alexis Brakke

Alexis - Vrije vogel | Coach & Instructeur | Leren, Trainen, Vormen

Als onderofficier bij Defensie heeft Alexis veel ervaring met het opleiden, trainen en coachen van collega’s. Alexis heeft zijn diploma “Senior Opleider” behaald, wat maakt dat hij niet alleen zelf goed kan coachen en trainen, maar ook zijn directe collega’s kan ondersteunen in “Train-de-Trainer. “Het is mijn passie om het beste in de mens naar boven te halen”. Alexis brengt met zijn achtergrond veel mee waar wijzelf èn jij veel van kunt leren op een praktische en nuchtere manier.

Werken bij en met Inn-spiratie, doet Alexis als “Vrije vogel” (Free-lance)

Kim Groen-van Keulen

Kim - Vrije vogel | (Fysiek) Instructeur | Leren, Trainen, Vormen

Als instructeur Leidinggeven en Sport bij Defensie heeft Kim veel ervaring opgedaan met het trainen en begeleiden van teams en teamleiders bij het bereiken van een specifiek doel. Gedrag inzichtelijk maken en koppelen naar jouw dagelijkse praktijk is haar sterke punt. Mijn modules zijn vaak fysiek van aarden laten je ervaren wat het effect van jouw gedrag is.. Kim is scherp, enthousiast en gedreven in haar werk.

Werken bij en met Inn-spiratie, doet Kim als Vrije vogel. (Free-lance).

Annebeth Westra

Annebeth - Tekstschrijver

Achter de schermen is deze tekstschrijver actief met onze communicatie. Als niemand weet wat je doet en kunt, weten nieuwe klanten je ook niet te vinden. Annebeth is degene die steeds weer zoekt hoe we onze expertise over de bühne kunnen brengen. “Be good and tell it!” Heb je een (communicatie)tip of leuk nieuwtje? Laat het ons weten!