• Wij versterken samenwerking.

Onze zwerm (team)

Ons logo zegt het eigenlijk al. Wij zijn vrije vogels. Die onze eigen koers bepalen. Niet gebonden aan grote logge systemen en structuren. Wij werken samen. Niet omdat het moet, maar omdat we dat willen. Net zoals een goed georganiseerde zwerm vogels. Samen komen we verder. Benieuwd wie er meevliegen? Hieronder alle vreemde vogels op een rijtje;

 

Annelies Rulkens-Zielman

Annelies - Leading Partner | Teamcoach | Leiderschapscoach | Procesbegeleider

Teams waar je bij wilt horen. Leiders die je wilt volgen. Hier aan mee bouwen, daar heeft Annelies haar vak van gemaakt. “Het voeren van het èchte gesprek en hiermee mensen en organisaties uit te dagen om de beste versie van zichzelf te zijn, vind ik geweldig.” Annelies combineert haar achtergrond als leidinggevende en strategisch HR-adviseur met haar talent op het gebied van team- en leiderschapsontwikkeling.

Lees meer >

Rob Rulkens

Rob - Managing Partner | Interim Manager | Procesbegeleider

Als officier van Defensie (tegenwoordig reservist) weet Rob als geen ander hoe belangrijk teamwork en leiderschap zijn. “Als het er echt op aan komt, kun je maar beter een sterk team zijn. In veel gevallen kun je dat leren, trainen en vormen.” Rob werkt als procesbegeleider mee aan het versterken van teams en hun leiders, maar kun je ook tijdelijk als Interim Manager toevoegen aan je organisatie. Tot slot kun je hem ook als trainer tegenkomen van “Slimme samenwerkingsprocedures”. Rob is een verbindende factor tussen people & procedures.

Lees meer >

Lydia Freie-van Koningsveld

Lydia - MBTI-practicioner | Officemanager

Een natuurlijke nieuwsgierigheid naar persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt dat Lydia graag werkt bij Inn-spiratie. “Als MBTI-practicioner kan ik andere professionals helpen om hun MBTI-profiel te ontdekken. Zo kan ik naast de programmaondersteuning ook inhoudelijk bijdragen aan het versterken van samenwerking bij onze klanten.” MBTI is een heel heldere spiegel voor persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer >

Ingmar Palm

Ingmar - Inn-spiratie Academie | Procesbegeleider | Leiderschapscoach | Teamcoach

Zijn ervaring als leidinggevende bij Defensie zetten hem aan het denken: Wat vormt jou als leidinggevende en hoe kan je deze ontwikkeling stimuleren en effectiever doen? Hij ging Opleidingskunde studeren en als je met Ingmar werkt verbindt hij theorie en praktijk op transparante en enthousiaste wijze. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg! Kortom; uit die comfortzone en gáán!

Lees meer>

Hassan Shuaib

Hassan - Stagiair | Administratie | Financieel & Juridisch

Meedoen in de maatschappij kan alleen door daadwerkelijk mee te doen. Een kans die stagiair Hassan met beide handen heeft aangegrepen! In Syrië wat hij advocaat, maar door de oorlog werd hij verdreven. Bij de pakken neerzitten doet hij niet dus toen hij bij Inn-spiratie de kans kreeg om stage te lopen en zo van binnenuit te integreren, pakte hij deze met beide handen aan. Nu doet hij bij ons zaken op administratief (juridisch en financieel) gebied. Nieuwsgierig naar het verhaal achter onze samenwerking? Lees dat hier!

 

Christie Hettinga

Christie - Gastvrouw | Kok | Procesondersteuner

Na jaren als stewardess de wereld over te vliegen, gooide zij een paar jaar geleden het roer om. Met haar eigen B&B en kleinschalige vergaderlocatie is zij vanaf het begin de ‘inn’ van Inn-spiratie. En tegenwoordig nemen we haar ook gewoon mee naar onze grotere locaties. “Ik ben een energieke en enthousiaste gastvrouw, die staat voor persoonlijke aandacht, sfeer en genieten.” In haar maaltijden proef je de liefde voor haar vak en het goede leven.

Lees meer >

Alexis Brakke

Alexis - Vrije vogel | Coach & Instructeur | Leren, Trainen, Vormen

Als onderofficier bij Defensie heeft Alexis veel ervaring met het opleiden, trainen en coachen van collega’s. Alexis heeft zijn diploma “Senior Opleider”, waarvan hij de inzichten direct kan toepassen in het coachen van de medewerkers in de teams die wij begeleiden. Alexis is lekker pragmatisch. Steeds weer kijken hoe hij de dagelijkse praktijk kan verbinden met de theorie die hij kan gebruiken in de ontwikkeling van mensen.  “Het is mijn passie om het beste in de mens naar boven te halen”. 

Werken bij en met Inn-spiratie, doet Alexis als “Vrije vogel” (Free-lance)

Kim Groen-van Keulen

Kim - Vrije vogel | (Fysiek) Instructeur | Leren, Trainen, Vormen

Als instructeur Leidinggeven en Sport bij Defensie heeft Kim veel ervaring opgedaan met het trainen en begeleiden van teams en teamleiders bij het bereiken van een specifiek doel. Gedrag inzichtelijk maken en koppelen naar jouw dagelijkse praktijk is haar sterke punt. Mijn modules zijn vaak fysiek van aarden laten je ervaren wat het effect van jouw gedrag is.. Kim is scherp, enthousiast en gedreven in haar werk.

Werken bij en met Inn-spiratie, doet Kim als Vrije vogel. (Free-lance).

Lenny

Lenny - Vrije Vogel | Interim Manager | Procesbegeleider | Coach

Door haar uiteenlopende management rollen in nog uiteenlopender organisaties heeft Lenny veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van teams en individuen. Ze analyseert dan ook snel welke uitdaging een team of het leiderschap écht heeft. Hier volgt een passende praktische, positieve en duurzame aanpak op, die het beste uit mensen, processen en organisaties haalt. Lenny versterkt organisaties en teams graag als coach, procesbegeleider of interimmanager. Gewoon door met lef, passie en plezier te doenken: denken, voelen en doen!

Werken bij en met Inn-spiratie, doet Lenny als Vrije vogel. (Free-lance).

Annebeth Westra

Annebeth - Tekstschrijver

Achter de schermen is deze tekstschrijver actief met onze communicatie. Onze procesbegeleiders ondersteunen bij het vinden van de juiste woorden in hun maandelijkse artikelen bijvoorbeeld. Immers; als niemand weet wat je doet en kunt, weten nieuwe klanten je ook niet te vinden. Annebeth is degene die steeds weer zoekt hoe we onze expertise over de bühne kunnen brengen. “Be good and tell it!” Heb je een (communicatie)tip of leuk nieuwtje? Laat het ons weten!

Jordy Bouwknegt

Jordy - Afstuderend bedrijfskundige | Assistent Marketingcommunicatie

Deze student bedrijfskunde voelt zich helemaal op zijn plek in onze Zwerm. Zijn intrinsieke motivatie om veel te leren over (persoonlijk)leiderschap en leidinggeven, maakte dat hij hier naar toe kwam om af te studeren. “Wat maakt een goede leider? Dat is een vraag die mij bezig houdt. Ik lees en leer er graag over!” Hij doet voor ons belangrijk onderzoek voor de verdere ontwikkeling van onze Inn-spiratie Academie. Toen we er achter kwamen hoe leuk en goed hij was, hebben we hem direct een bijbaan geboden in de ondersteuning op het gebied van marketingcommunicatie.

 

Stagelopen of werken bij Inn-spiratie?

Stagelopen of werken bij Inn-spiratie?

In onze Zwerm is altijd ruimte voor écht goede mensen. Vreemde vogels die van aanpakken weten. Zoals;

  • Ervaren leidinggevenden die bij ons hun bedrijfskundige ervaring willen omzetten als teamcoach
  • Stagiar(e) Opleidingskunde
  • Stagiar(e) Marketing en/of Communicatie

Stuur jouw eigenwijze CV met persoonlijke motivatie, wat jij wilt leren én bijdragen naar info@inn-spiratie.nl