Gastcollege Missie onder vuur

Wat zou jij doen als het er écht op aan komt?

Verdiep jouw leiderschaps skills met ervaringen en lessons learned vanuit Defensie

Je bent leidinggevende in een maatschappelijk betrokken organisatie. Je komt iedere dag je nest uit om het leven van een ander een stukje aangenamer te maken. Dienen noemen wij dat. Je bent niet bang voor het nemen van verantwoordelijkheid voor jezelf en anderen. Leiderschap noemen wij dat. Je zet jouw skills in om collega’s nog beter in hun kracht te zetten en samen een topprestatie neer te zetten. Leidinggeven noemen wij dat. Wat een tof vak! 

Maar makkelijk is het niet altijd. Daar weet Jakob alles van. Hij ondervond tijdens een missie in Syrië hoe pittig het kan zijn wanneer je te maken krijgt met levensbedreigende situaties voor jou en je teamleden. Met tegenstrijdige belangen, met gedoe in je team. Het was erg spannend maar liep gelukkig goed af.

Samen met zijn collega’s weet Jakob jou op een interactieve manier mee te nemen in zijn ervaring, om er vervolgens samen over in gesprek te gaan. Leiderschap op het scherpst van de snede.

  • Welke dilemma’s kwam hij tegen?
  • Wat zou jij doen als je er voor zou staan?
  • Wat kun jij leren van de harde lessen die Jakob leerde?
  • En wat kun jij hier nu mee dóen in jouw eigen praktijk?

Geen conceptueel gedoe over leidinggeven vanuit je luie stoel. Wij brengen leiderschap terug naar het niveau waar het er nou écht om gaat; in de praktijk. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring.

Interesse?

 

Wat ga je doen?

Wat is het resultaat?

Deelnamekosten en meer informatie

Wil jij meer informatie over de Gastcollege Missie onder vuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl