Individuele Leiderschapsdiagnose

Nulmeting voor de ontwikkeling van beter leiderschap

Je geeft alweer een tijdje leiding en dat doe je niet onverdienstelijk. Tóch voel je af en toe weerstand. Bij jezelf of in je team. Je weet dat er meer uit jouw leiderschap te halen valt. Maar waar te beginnen? Je bent ook zeker nog niet de leider die jij zelf ook graag zou willen volgen. Ben jij klaar voor verbetering van je leiderschapsskills? Dan is stap 1 natuurlijk een diagnose van jouw huidige manier van leidinggeven, oftewel een ‘leiderschapsdiagnose’. Hiermee wordt helder waar jouw leiderschap zich precies in zou moeten ontwikkelen en we bepalen jouw ideale ontwikkelroute als leider. Ben jij klaar voor de eerste stap naar inspirerend leiderschap?

 

DIRECT INSCHRIJVEN

 

Waar ligt jouw ontwikkelruimte? In gesprek en (zelf)reflectie

Leiderschapsontwikkeling door Inn-spiratie is pragmatisch, baanbrekend en op z’n zachtst gezegd ‘anders’. Tijdens de leiderschapsdiagnose zoomen we in op jou en jouw manier van leidinggeven. De nulmeting van jouw leiderschapskwaliteiten bestaat uit zelfreflectie en het ophalen van 360-graden feedback uit je omgeving. Want, wat vindt het team waaraan jij leidinggeeft eigenlijk van jouw leiderschap? We bespreken je leervraag en nuttige theorieën die jou verder gaan helpen. Tijdens het diagnosegesprek leggen we samen de vinger op de zere plek en bepalen we een persoonlijke ontwikkelroute. Tot hier en nu verder!

 

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE

 

Wat ga je doen?

De individuele leiderschapsdiagnose is voor beginnende – en ervaren leidinggevenden, en is ook geschikt voor bestuurders. Het eerste contact is een kennismakingsgesprek van circa 1,5 uur tussen jou en de Trainer/Coach.​ Hierna ga je aan de slag met onze e-learning en volgt een 360-graden onderzoek naar jouw leiderschapskwaliteiten. Tijdens een daaropvolgende inhoudelijke coachingssessie in Zwolle leggen we samen de vinger op de zere plek en bepalen we jouw ideale ontwikkelroute.​ Alles op basis van de verkregen feedback en zelfreflectie. In een borgingsgesprek brengen we inzichten en ons (on)gevraagde advies terug naar jouw (werk)praktijk.

Wat is het resultaat?

Na deze diagnose weet jij precies wat er moet gebeuren om je te ontwikkelen tot “Een leider die je wilt volgen”.

 

  • Je hebt kennis van de theorie onder inspirerend leiderschap en inzicht in hoe jouw leiderschap zich hiertoe verhoudt;
  • 360-graden feedback analyse van jouw leiderschapskwaliteiten en -valkuilen;
  • Advies op maat van onze trainer/coaches voor borging in jouw praktijksituatie;
  • Energie en een concreet strijdplan om door te pakken op jouw ontwikkeling als leider.

Deelnamekosten en meer informatie

Prijs: € 750 excl. btw

Wil jij meer informatie over de Individuele Leiderschapsdiagnose? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Femke van Bladel

Femke - (Hoofd) Trainer/Coach | Leiderschapsontwikkeling

De unieke combinatie van leidinggevende ervaring, haar sportieve achtergrond én het vrijwilligerswerk als contactclown, maakt dat Femke mensen en teams in beweging krijgt. Als Trainer | Coach werkt zij met 77 PK mee aan het versterken van teams. Daarbij verbindt zij de wereld van Defensie en die van het bedrijfsleven op eigen wijze.

Lees meer >