MBTI voor leiders

Inzicht in persoonlijkheidsprofiel en voorkeuren

Helder, nuchter en lekker praktisch: een springplank voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Je bent een paar jaar onderweg in je carrière en het gaat goed met je. Toch merk je dat je niet in iedere situatie even effectief bent. Je voelt dat het tijd is om stappen te gaan zetten in de manier waarop jij met anderen samenwerkt.
Wil jij stappen zetten in zelfbewustzijn en tegelijkertijd je vermogen tot teamwork en goed leiderschap op een pragmatische manier? Dan is deze persoonlijkheidsanalyse een erg nuttige stap in jouw ontwikkeling.

Interesse?

 

Wat ga je doen?

Op basis van een intakegesprek en een MBTI- vragenlijst van jou als leidinggevende kijken we waar de bottleneck in jouw effectiviteit zit. Op basis van deze uitkomsten gaan we samen kijken hoe er stappen gezet kunnen worden in je persoonlijke ontwikkeling.

MBTI voor leiders bestaat uit 2 gesprekken: 1 x live van 1,5 uur en daarna een uur live (of via Skype) om geleerde zaken om te zetten in actiepunten/coachingsbehoefte.

Wat is het resultaat?

  • Inzicht in je eigen persoonlijkheid en voorkeuren zodat er stappen gezet kunnen worden in je persoonlijke ontwikkeling;
  • Verhoging van effectiviteit;
  • Beter kunnen omgaan met keuzes maken, stress en conflicten;
  • Communicatieverbetering;
  • Persoonlijke-enleiderschapsontwikkeling

Meer informatie

Wil jij meer informatie over MBTI voor leiders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Femke van Bladel

Femke - Trainer/Coach

De unieke combinatie van leidinggevende ervaring, haar sportieve achtergrond én het vrijwilligerswerk als contactclown, maakt dat Femke mensen en teams in beweging krijgt. Als Trainer | Coach werkt zij met 77 PK mee aan het versterken van teams. Daarbij verbindt zij de wereld van Defensie en die van het bedrijfsleven op eigen wijze.

Lees meer >