Summercourse Persoonlijk Leiderschap

3-daagse Summercourse ‘Persoonlijk leiderschap’

Word directeur van de BV Ik!

Je bent een talentvolle professional, maar wat je kunt en wilt komt er nog niet voor 100% uit. Je wéét gewoon dat er nog zoveel meer in je zit… Er komt soms echter zoveel op je af, dat jij je weleens afvraagt wie hier nu eigenlijk het stuur over jouw leven in handen heeft? Het afgelopen jaar gaf je je eigen dromen wéér niet de aandacht die ze verdienden. Je werd wéér onderdeel van het plan van een ander. En vooral: na deze zomer wil je alles echt eens heel anders doen. Tot hier met de goede ideeën, nu écht verder. Klinkt dit als jou? Doe dan mee aan onze Summercourse! Leidinggeven begint immers met het leiden van jezelf. Tijdens deze baanbrekende leerervaring rond “Persoonlijk leiderschap” ga je je in een inspirerende omgeving richten op dat wat voor jou écht belangrijk is. Dus, leef jij na deze zomer het leven of leeft het leven weer jou? ​

 

DIRECT INSCHRIJVEN

 

Zo word jij de directeur van de BV Ik

Onze aanpak is pragmatisch, baanbrekend en op z’n zachtst gezegd ‘anders’. Tegelijkertijd maken we gebruik van waardevolle theorie om je persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Met de Summercourse word jij de beste versie van jezelf. Omdat we je uitdagen om (weer) kennis te maken met jezelf, je herkomst, je kernwaarden en kernkwaliteiten. Je krijgt antwoord op vragen als: Wie ben ik dan precies in de beste versie van mezelf? Wat zie ik als mijn ‘kernrol’? Welke koers wil ik gaan varen en welke gewaagde doelen liggen er op mij te wachten? ​ Daarna gaan we ook daadwerkelijk in actie. Echt aan de slag met jouw dromen, plannen en de integratie daarvan in jouw dagelijkse leven. Zo krijg en houd jij het stuur van je eigen leven in handen. Van persoonlijk leiderschap naar persoonlijk management.

 

Recentelijk heb ik de Springcourse gevolgd. Op een inspirerende manier word je uitgedaagd om de beste versie van jezelf te worden. En het blijft niet alleen bij woorden, de cursus geeft voldoende handvatten om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met de gestelde doelstellingen. Doordat de groep niet (te) groot was, ontstond al snel een fijne (vertrouwens)band tussen de deelnemers.” – Annerieke Vrieling | Mede-eigenaar Start2move opleidingen en trainingen


Wat vinden andere deelnemers?

Heerlijk hoe het programma is opgezet en alle ruimte die we hebben gekregen. Een perfecte afwisseling tussen binnen en buiten werken. Zelfstandig aan de slag te gaan, maar ook alle mogelijkheden om met elkaar te sparren. Het is een cursus geweest waarbij de juiste onderwerpen zijn behandeld en ik met een concreet toekomstplan, ideeën energie en vooral inspiratie ben vertrokken.
Wintercourse 2019 I Annemee van de Klundert-Schoenmacker
Raadslid VVD Zwolle | Business proces manager Risk & Audit OHRA

Wat ga je doen?

Samen met een groep hoogopgeleide professionals ga je in 3 maanden met daarin 3 contactdagen je eigen (persoonlijke) leiderschapsplan formuleren én in werking zetten. Via zelfreflectie maar ook in gesprek met elkaar en ons, dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Tijdens de Summercourse krijg je ook 2 uur persoonlijke coaching op maat. Uit de comfortzone en in de actie! Dromen > Doelen > Realisatie. Na afloop ontmoeten we elkaar voor een borgingsgesprek.​

Wat is het resultaat?

Na dit intensieve traject is voor jou helder welk persoonlijk ontwikkelplan er voor je ligt. Aan het einde van de Summercourse ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

 

  • Je hebt zicht op wat jou drijft en wat jouw persoonlijke kernkwaliteiten zijn;
  • Je hebt in kaart wat je wilt bereiken op de (middel)lange termijn;
  • Je hebt een heldere strategie ontwikkeld om je doelstellingen waar te kunnen maken;
  • Je hebt een waardevol netwerk opgebouwd van ambitieuze groepsgenoten.
  • Je bent er klaar voor om met nieuwe energie en inspiratie stappen te zetten.

Deelnamekosten en meer informatie

Prijs: € 2.487 excl. btw

Wil jij meer informatie over de 3-daagse Summercourse ‘Persoonlijk leiderschap’? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Annelies - Directeur/Eigenaar | HR-Development | Executive Teamcoach

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze trainer/coaches met een militaire achtergrond inzet om samenwerking binnen organisaties te versterken. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar 15 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >