Workshop Basis Leidinggeven

Een stevige fundering onder jouw leiderschap

”Met hulp van goed leiderschapsgereedschap direct meer resultaat.”

 

Leidinggeven is een mooi vak. Maar, het is niet altijd eenvoudig. Een leidinggevende rol vraagt veel van je en er is geen pasklaar antwoord op iedere uitdaging. Het is mensenwerk. En wat er nodig is van jou, is in iedere situatie anders. Toch is de basis om succesvol te zijn wel hetzelfde. Ongeacht je niveau, je ervaring of je organisatie. Je dient jouw rol als leider te beheersen. Maar ook de rol van manager, persoonlijke coach en teamontwikkelaar. Tijdens deze workshop gaan we een stevige fundering leggen onder jouw leiderschap!

Deze workshop wordt incompany, bij jou op locatie gegeven. Neem contact met ons op wanneer je interesse hebt!

Interesse?

 

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop bouwen we door middel van interactieve werkvormen en met behulp van theorie, op pragmatische wijze, aan een gezonde fundering van jouw leiderschap. Wat heb jij nodig om morgen je werk nog beter te kunnen doen? Samen in gesprek maar ook aan de slag met bijvoorbeeld het maken van een teamanalyse. Ontwikkel een gezamenlijke kijk op leiderschap in de organisatie.

Wat is het resultaat?

  • Jij weet concreet wat leidinggeven allemaal van je vraagt en welke rollen en verantwoordelijkheden er op je bord liggen;
  • Je hebt concrete tools waar jij direct effectiever meer kunt zijn in je praktijk;
  • Je hebt een concreet actieplan hoe jij jouw leiderschap kunt versterken;
  • Je hebt een waardevol netwerk van ambitieuze groepsgenoten opgebouwd.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over Workshop Basis Leidinggeven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Femke van Bladel

Femke - Trainer/Coach

De unieke combinatie van leidinggevende ervaring, haar sportieve achtergrond én het vrijwilligerswerk als contactclown, maakt dat Femke mensen en teams in beweging krijgt. Als Trainer | Coach werkt zij met 77 PK mee aan het versterken van teams. Daarbij verbindt zij de wereld van Defensie en die van het bedrijfsleven op eigen wijze.

Lees meer >