Workshop Basis Leidinggeven

Direct meer resultaat met goed leiderschapsgereedschap

Leidinggeven is een mooi, maar soms ook ingewikkeld vak. Jouw leidinggevende rol vraagt veel van je en er is geen pasklaar antwoord op de uitdagingen die je tegenkomt als leider. Leidinggeven is mensenwerk en wat er van jou nodig is, is in iedere situatie weer anders. Het Inn-spirerend Leiderschapsmodel geeft deze complexiteit waarbinnen een leidinggevende zich moet bewegen goed weer. Toch is de basis om als leider succesvol te zijn altijd wel hetzelfde. Ongeacht je leiderschapsniveau, je ervaring en de organisatie waarin je werkt. Je dient jrol als leider, maar ook de rol van manager, persoonlijke coach en teamontwikkelaar te beheersen. Tijdens deze workshop ‘Basis Leidinggeven’ werken we aan een stevige fundering onder jouw leiderschap. 

 

DIRECT INSCHRIJVEN

 

Zo werken we aan goed leiderschap 

Onze aanpak is pragmatisch, baanbrekend en op z’n zachtst gezegd ‘anders’. Bij Inn-spiratie vertalen we militaire lessen en ervaringen met leiderschap naar jouw praktijk. Onze leiderschapsontwikkeling is gebaseerd op de manier waarop militaire teams en hun leiders binnen Defensie gevormd worden. Leren, Trainen, Vormen. Geschikt voor diegenen die bereid zijn om ervoor te gaan. In deze workshop maak je op een inspirerende manier kennis met onze methode. We vullen in een groep van maximaal 8 teamleiders en -managers jouw ‘leiderschapsrugzak’ met een praktische set tools en inspirerende lessen. Stof om morgen direct mee aan de slag te gaan in de praktijk!  

 

Wat ga je doen?

Met interactieve werkvormen en theorie leggen we op pragmatische wijze een gezonde fundering onder jouw leiderschap. We gaan antwoord geven op de vraag wat jij nodig hebt om morgen je werk nog beter te doen en we gaan met elkaar in gesprek over goed leiderschap. Ook gaan we aan de slag met het leiderschapskompas of het maken van een teamanalyse. Deze workshop is voor ervaren – en voor startende leiders. Als startende leidinggevende weet je hierna vooral wat er bij leiderschap komt kijken. Als senior manager kun je met dit kader de leidinggevende(n) waaraan jij leiding geeft beter begeleiden in het ontwikkelen van hun vakmanschap. 

Wat is het resultaat?

  • Je hebt helder voor ogen wat leidinggeven allemaal van je vraagt en welke rollen en verantwoordelijkheden daar bij horen;
  • Je weet wat jouw sterke leiderschapseigenschappen en wat je ontwikkelpunten zijn; 
  • Je hebt praktische tools in handen waarmee jij direct effectiever kunt zijn in de praktijk; 
  • Je hebt een concreet actieplan om jouw leiderschap de komende tijd te versterken; 
  • Je hebt een waardevol netwerk opgebouwd met ambitieuze groepsgenoten. 

Deelnamekosten en meer informatie

Prijs: € 498 excl. btw

Wil jij meer informatie over de Workshop Basis Leidinggeven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Femke van Bladel

Femke - (Hoofd) Trainer/Coach | Leiderschapsontwikkeling

De unieke combinatie van leidinggevende ervaring, haar sportieve achtergrond én het vrijwilligerswerk als contactclown, maakt dat Femke mensen en teams in beweging krijgt. Als Trainer | Coach werkt zij met 77 PK mee aan het versterken van teams. Daarbij verbindt zij de wereld van Defensie en die van het bedrijfsleven op eigen wijze.

Lees meer >