Workshop Draagvlak Creëren

Als leidinggevende weet je dat het lastig is om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Daarnaast moet je verantwoordelijkheid uit handen geven, gerichte opdrachten geven en ook nog eens kraakhelder blijven. Hoe pak je dit aan? Gelukkig behandelen we dit in deze workshop.

 

Deze workshop duurt een dagdeel (3,5 uur) en kan Inn-company georganiseerd worden of vraag ons naar de mogelijkheden op onze “Inn”*.

 


Wat vinden andere deelnemers?

De workshop besloeg een ochtend. De inhoud en importantie van de workshop roepen best veel op. Ook de wens om te oefenen met bepaalde situaties. Deze workshop zou wat mij betreft dagvullend moeten zijn.  Een trainer met een overduidelijk hart voor wat hij doet en over wil brengen. Dat is bijzonder om te beleven en geeft de workshop extra kracht. Overigens ook deelnemers die er echt wat van willen maken. Ik heb er heel veel aan gehad!
Draagvlak creëren l Silvia Bruggenkamp
Fractievoorzitter

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop leer je hoe je draagvlak kunt creëren bij medewerkers. Hierin wordt duidelijk wat het effect is van verantwoordelijkheid delegeren en het geven van gerichte opdrachten. Je leert hoe jij door sterke communicatie op een fijne en heldere manier leiding kunt geven. Dit geeft rust voor jou én je team. We gaan aan de slag met concrete casuïstiek uit jouw praktijk en je vertaalt nieuwe inzichten daarmee direct naar jouw praktijk.

 

*Boeking van onze Inn mét verzorging door onze gastvrouw uiteraard tegen meerprijs.

Wat is het resultaat?

  • Je bent in staat draagvlak te creëren bij medewerkers;
  • Je rol kunnen pakken als leidinggevende;
  • Hoe je verantwoordelijkheden delegeert zonder de controle te verliezen;
  • Hoe je een opdracht concreet kan wegzetten bij je medewerkers waarbij je tijd, vrijheid en overzicht krijgt;
  • Een waardevol netwerk van ambitieuze groepsgenoten opgebouwd.

Kosten en meer informatie

Prijs: € 1.498 incl. 8 deelnemers (vanaf prijs excl. btw)

Wil jij meer informatie over de Workshop Draagvlak Creëren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Annelies - Directeur/Eigenaar | Trainer/Coach | HR(D) Specialist | Professioneel sparringpartner

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze zich inzet om samenwerking binnen en tussen organisaties te versterken. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar 15 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >