Workshop Draagvlak Creëren

Van weerstand naar acceptatie door effectief beïnvloeden.

Elke militaire missie begint bij een bevelsuitgifte door de commandant. Dit is de sleutel van succes om complexe en risicovolle ondernemingen tot een goed einde te brengen. Wil jij weten wat je hiervan kan leren?

 

DIRECT INSCHRIJVEN

 

Interesse?

Bekijk hieronder de eerstvolgende workshops en meld je aan!

Geen evenementen


Wat vinden andere deelnemers?

De workshop besloeg een ochtend. De inhoud en importantie van de workshop roepen best veel op. Ook de wens om te oefenen met bepaalde situaties. Deze workshop zou wat mij betreft dagvullend moeten zijn.  Een trainer met een overduidelijk hart voor wat hij doet en over wil brengen. Dat is bijzonder om te beleven en geeft de workshop extra kracht. Overigens ook deelnemers die er echt wat van willen maken. Ik heb er heel veel aan gehad!
Draagvlak creëren l Silvia Bruggenkamp
Fractievoorzitter

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop leer je hoe je draagvlak kunt creëren bij medewerkers. Hierin wordt duidelijk wat het effect is van verantwoordelijkheid delegeren en het geven van gerichte opdrachten. Je leert hoe jij door sterke communicatieop een fijne en heldere manier leiding kunt geven.Dit geeft rust voor jou én je team. We gaan aan de slag met concrete casuïstiek uit jouw praktijk en vertaalt nieuwe inzichten daarmee direct naar jouw praktijk.

Wat is het resultaat?

  • Je bent in staat draagvlakte creëren bij medewerkers;
  • Je rol kunnen pakken als leidinggevende;
  • Hoe je verantwoordelijkheden delegeert zonder de controle te verliezen;
  • Hoe je een opdracht concreet kan wegzetten bij je medewerkers waarbij je tijd, vrijheid en overzicht krijgt;
  • Een waardevol netwerk van ambitieuze groepsgenoten opgebouwd.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over Workshop Draagvlak Creëren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Jakob - Trainer/Coach | Teamlead Academie

Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde verruilde Jakob zijn stropdas voor een uniform. Als officier bij de Koninklijke Landmacht leerde hij leidinggeven en de kracht van teamwork. Tijdens missies in Afghanistan en Syrië werd hij zwaar op de proef gesteld. De belangrijke lessen van leiderschap onder extreme omstandigheden vertaalde hij in een eigen kijk op leiderschap. Nu brengt hij deze lessen terug in de ontwikkeling van leidinggevenden en officieren.

Lees meer >