Workshop Krachtig Voorzitten

Leer hoe je een vergadering vóór jou kan laten werken

”You have a meeting to make a decision, not to decide on the question.”

-Bill Gates-

Betekent voor jou een vergadering ‘leiden’ inmiddels een vergadering ‘lijden’? Als leidinggevende ben je vaak voorzitter van verschillende overleggen. Maar hoe zorg je er nu voor dat een vergadering de perfecte balans heeft? Tussen effectiviteit, energie van je collega’s en jezelf en dat het ook nog eens ergens toe leidt. Niets vervelender dan het gevoel te hebben tijd te verspillen aan nutteloze vergaderingen! Tijdens deze workshop reiken we je zeer praktische tips en hulpmiddelen aan die jou helpen om effectiever, doelgerichter en vooral krachtiger te kunnen voorzitten.

Deze workshop wordt incompany, bij jou op locatie gegeven. Neem contact met ons op wanneer je interesse hebt!

Interesse?

 

Wat ga je doen?

Met elkaar gaan we op actieve wijze aan de slag met het voorzitten van de perfecte vergadering. Daarbij kijken we bewust naar een goede balans tussen deelnemers, inhoud, energie, besluitvorming en timemanagement. Ervarend leren in een kleine groep gelijkgestemden; krachtig en praktisch.

 

Wat is het resultaat?

  • Je kent de verschillende fases van een vergadering.
  • Je bent in staat met daadkracht en vertrouwen jouw vergadering te leiden.
  • Jij hebt een persoonlijke structuur ontwikkeld waarmee je elke vergadering met vertrouwen als voorzitter tegemoet ziet.

Deelnamekosten en meer informatie

Wil jij meer informatie over de Workshop Krachtig Voorzitten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Rob - Trainer/Coach | Mede-eigenaar | Planning & Staf

Als officier van Defensie (tegenwoordig reservist) weet Rob als geen ander hoe belangrijk teamwork en leiderschap zijn. “Als het er echt op aan komt, kun je maar beter een sterk team zijn. In veel gevallen kun je dat leren, trainen en vormen.” Rob werkt als trainer/coach mee aan het versterken van teams en hun leiders, maar kun je ook tijdelijk als Interim Manager toevoegen aan je organisatie. Rob is een verbindende factor tussen people & procedures.

Lees meer >