Workshop Werken met een Teamplan

Haal meer uit je team met een gezamenlijk doel en plan

Werk jij als leider van je team soms harder dan je lief is? Heb je het gevoel dat je nog onvoldoende gebruik maakt van de talenten en vaardigheden van jouw teamleden? Denk je dat het werk binnen jouw team evenwichtiger te verdelen valt? Neem dan nu de tijd om hieraan te werken in onze praktische workshop ‘Werken met een teamplan’. Je leert tijdens deze workshop het hoe en waarom, maar gaat vooral aan de slag met een concreet en effectief plan voor een betere samenwerking binnen jouw teamZet samen stappen vooruit! 

 

DIRECT INSCHRIJVEN

 

Met een plan beter samenwerken binnen het team 

Onze aanpak is pragmatisch, baanbrekend en op z’n zachtst gezegd ‘anders’. Niet alleen de teamontwikkelingstheorieën die wij toepassen, maar ook onze eigen ontwikkelstrategie is gebaseerd op de manier waarop militaire teams en hun leiders binnen Defensie worden gevormd. Leren, Trainen, VormenIn deze workshop maak je op een inspirerende manier kennis met onze methode van teamontwikkeling. We gaan in een groep met maximaal 8 teamleiders en -managers aan de slag met een analyse van je eigen (werk)context en jouw eigen teamplan.  

 

Over onze trainers/ coaches 

Ons team van trainers/ coaches bestaat voor het overgrote deel uit oud-militairen die hun kennis en ervaringen bij ons doorvertalen naar de burgermaatschappij. Wat zij leerden in de praktijk en tijdens de Algemene Kader Opleiding bij Defensie, dragen ze op een heldere en nuchtere wijze over naar teams in het bedrijfsleven, de overheid, zorg en het onderwijs. Daarmee brengen we het beste uit twee werelden samen.  

Wat ga je doen?

Deze workshop is voor teamleiders en -managers, maar is ook geschikt voor projectleidersWe verkennen lessen en ervaringen vanuit Defensie en het bedrijfsleven rondom planvorming. We analyseren je eigen (werk)context, je onderzoekt wat jouw volgende stappen zouden moeten zijn en je gaat direct aan de slag met je nieuwe inzichten. We sparren met elkaar en met de Trainer/Coach, maar er is ook ‘denktijd. 

Wat is het resultaat?

Na deze workshop loop je met een concreet resultaat de deur uit: Teamplan versie 1.0! 

  •  Je hebt kennisgemaakt met de beste lessen over planvorming vanuit Defensie en het bedrijfsleven; 
  • Je hebt praktische tools en inzichten waarmee jij morgen direct aan de slag kunt; 
  • Je hebt een 1e concrete versie van jouw Teamplan staan; 
  • Je hebt een waardevol netwerk opgebouwd met ambitieuze groepsgenoten. 

Deelnamekosten en meer informatie

Prijs: € 249 excl. btw

Wil jij meer informatie over de Workshop Werken met een Teamplan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Thijs - Trainer/Coach | Leiderschapsontwikkeling

Na een mooie loopbaan als officier bij de Koninklijke Landmacht en meerdere keren op uitzending te zijn geweest, deelt Thijs graag zijn ervaringen en kennis op het gebied van leiderschap. Zowel als officier als civiel leidinggevende, zodat hij anderen kan helpen en ondersteunen bij de uitdagingen in hun eigen (persoonlijk) leiderschap. Zijn motto: “Van de lat lager leggen is niemand hoger gaan springen”. Binnen Inn-spiratie werkt Thijs als Trainer/ Coach op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

Lees meer >