• "Do one thing a day that scares you."

Christie Hettinga

Na 12,5 jaar de wereld over vliegen, hing ik mijn stewardessenpak aan de wilgen. Kinderen en papa én mama die regelmatig ver weg zijn (mijn man is piloot) gaat nou eenmaal niet goed samen. Op zoek naar een uitdagende baan dichter bij huis dus. Al was die keuze makkelijker gemaakt dan gerealiseerd … Bij sollicitaties was ik vaak de vreemde eend. Hoe maak je je leidinggevende kwaliteiten en gastvrouwschap duidelijk als het beroep ‘purser’ voor veel mensen onbekend is? Daarom heb ik mijn eigen uitdaging gecreëerd: mijn Bed & Breakfast Christie’s Huiskamer! Hier ontvang ik gasten maar ook bedrijven, waaronder Inn-spiratie. Ik ben als het ware hun ‘inn’.

 

Christie’s Huiskamer staat midden op de Veluwe, op nog geen 100m van de bossen en heide van Heerde. De herten en zwijnen lopen hier zo door de achtertuin (of wij door die van hen, het is maar hoe je het bekijkt). Onze kippen leggen dagelijks kakelverse eieren en je hoort de kikkers vrolijk kwaken in hun vennetje. Ik ben geen geitenwollen sok, maar natuur is fantastisch! Kijken, ruiken, horen, ervaren. De natuur helpt je echt onthaasten. Ik snap heel goed dat Annelies en Rob hier regelmatig hun coachingsgesprekken houden. Dicht bij de A50 maar wel even helemaal weg uit de gesjeesde wereld.

 

De kracht van Inn-spiratie ligt in de combinatie van ‘in je hoofd’ en ‘één met je lijf’. Goed voor jezelf zorgen hoort daar ook bij. Naast het bieden van een locatie, ondersteun ik een groot deel van de programma’s met gezonde maaltijden. En dan bedoel ik geen superfoods en alleen nog maar suikervrij, maar eerlijk en lekker eten. Weten waar de producten waarmee je kookt vandaan komen. Het is mijn missie om te laten zien wat goed eten met je lichaam en geest doet. Ik ga vaak mee als gastvrouw en kok aan huis. Super om deelnemers tijdens het programma dat ze doorlopen te verwennen en blij te maken met mijn lunches en diners! Ik wil mensen laten zien dat het helemaal niet moeilijk is om ook thuis gezond en gevarieerd te koken. De vorm heb ik nog niet helemaal uitgedacht (workshops? Kookboek? Of toch anders?), maar ik hoop in de nabije toekomst nog meer mensen te kunnen inspireren en verblijden met mijn kookkunsten.

Christie Hettinga

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.