• "There's only one thing more precious than our time and that's who we spend it on."

Femke van Bladel

Mijn Profiel 

Ik ben 77 PK aan energie. Dat gecombineerd met jarenlange ervaring als leidinggevende in een continu veranderende omgeving en een gezonde theoretische basis zorgen ervoor dat ik groepen en individuen in beweging krijg. Hierbij richt ik mij bewust op de balans tussen mens, proces en organisatie.

Belangrijke kenmerken binnen mijn werkwijze zijn structuur, humor, pragmatisme, ontwikkelgerichtheid, daadkracht, creativiteit, resultaatgerichtheid en een grote persoonlijke drive. Openheid en transparantie vormen de basis van mijn functioneren. Mijn communicatie stijl is het best te omschrijven als direct en open. Ik word blij als ik vanuit chaos of een vraagstuk structuur en overzicht kan creëren. Waarbij een heldere visie richting geeft zodat iedereen vanuit zijn/haar kracht en energie een bijdrage kan leveren aan de gezamenlijke doelen. Mijn werkethos is hoog: ik doe het goed of ik doe het niet. Voor minder ga ik niet.

Mijn Rol

De komende periode ga ik naast trainer/coach ook als ‘Verkenner’ aan de slag voor Inn-spiratie. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen en organisaties beweegt. Waarin excelleren ze en hoe komt dat? Welke uitdagingen voorzien ze? Waar hebben ze misschien ondersteuning nodig of een gezonde trap onder de kont? Kortom: ik kom graag met je in gesprek!

Mijn Verhaal

Mijn liefde voor het creëren van beweging en zelf in beweging zijn, is al vroeg aangewakkerd. Ik kom uit een sportief gezin. Het was dan ook geen verrassing dat ik HBO Sport & Bewegen ben gaan studeren in Zwolle. Mijn loopbaan heeft echter een andere wending gekregen na een wereldreis van een jaar. Na mijn reis heb ik het leidinggevenden vak ontdekt of heeft het leidinggevenden vak mij gevonden. Dat laat ik in het midden. Maar dat is wel de plek waar Annelies en ik elkaar hebben leren kennen.

Naast het leidinggevende vak ben ik sinds enkele jaren contactclown. Dat is ontstaan uit een verlangen om nog vaardiger te worden in het in verbinding zijn met mijzelf en met de mensen (en als clown met de kwetsbare en/of zieke medemens) om mij heen. Verrassend hoeveel ik daarvan gebruik binnen mijn ‘gewone’ werk. En om de volgende vraag maar meteen voor te zijn: Nee, de rode neus neem ik niet mee naar kantoor.

Ik werk o.a. mee aan de volgende programma's

Individuele Leiderschapsdiagnose
Leiderschapsontwikkeling

De kickstart van jouw leiderschapsontwikkeling op basis van een gedegen diagnose

Training Inspirerend Leiderschap | Inn-spiratie: team- en leiderschapsontwikkeling
Training Inspirerend leiderschap
Leiderschapsontwikkeling

2 maanden, 3 bijeenkomsten, 1 doel: baanbrekende stappen zetten in jouw leiderschapsontwikkeling.

Workshop Basis Leidinggeven
Leiderschap (incompany)

Een dag werken aan een stevige fundering onder jouw leiderschap

Femke van Bladel

(Hoofd) Trainer/Coach | Leiderschapsontwikkeling

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.