• "Vaak ben je te bang."

Ingmar Palm

Mijn profiel

Mijn naam is Ingmar Palm en ik kom uit Eerbeek. Ik ben een enthousiaste teamspeler met een echte aanpakkersmentaliteit. Ik ben altijd op zoek naar de ‘win-win’ situatie en mijn grote kracht ligt in het luisteren naar wat je bedoelt in plaats van wat je zegt. Ik probeer altijd een omgeving te creëren waar anderen vertrouwen krijgen en waar men elkaar uitdaagt en inspireert.

Mijn rol

Binnen Inn-spiratie ben ik de specialist in HR-Development en Educatie. Je komt mij tegen als trainer/coach om bij te dragen aan de ontwikkeling van teams en hun leiders. Dit doe ik met veel enthousiasme en op een transparante wijze. Dus ik zie je graag bij een programma…. ‘als je durft ‘😉

Mijn verhaal

Ik herinner me nog goed mijn zweethandjes als jong (militair)leidinggevende van negentien jaar. Tijdens mijn missie naar Irak, stond ik klaar ‘om de poort uit te gaan’. Ik had daar toen de leiding over een patrouille van 20 mensen en een aantal voertuigen. Zenuwachtig. Zou ik het wel aan kunnen en waar kunnen maken? Ik wist als jonge kerel nog niet goed hoe ik met deze verantwoordelijkheid moest omgaan en vond ik nog veel dingen ‘eng’. Ik bleek het aan te kunnen en er goed in te zijn. De hieruit volgende passie voor het zijn van (op)leider zijn bij mij dus niet vanzelf ontstaan.

Later, toen ik mijn angsten en onzekerheden naast mij neer heb kunnen leggen en successen heb gekend, durfde ik pas te geloven in mijn eigen capaciteiten. Zonder de mentoren die het vertrouwen in mij hebben uitgesproken had ik zeker niet gestaan waar ik nu sta. Dus ik zeg nu: ‘vaak ben je te bang’. Experimenteer, verken vangrails, ga ‘op je bek’ en sta weer op.

Nadat ik een aantal jaren veel van huis ben geweest als leidinggevende binnen Defensie, wilde ik mijn kennis en kunde overbrengen op anderen. Het zijn van (op)leider is mijn tweede natuur geworden en ik had mijn passie gevonden. Ik vind het supergaaf om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en teams, vooral op het gebied van het zijn van leider en een goede leidinggevende.

Na mijn studie Learning en Development heb ik ontslag genomen bij Defensie om meer bij mijn gezin te kunnen zijn. Nu gebruik ik mijn kennis en ervaring door in verschillende rollen en functies, anderen te inspireren en (op) te leiden

Ik werk o.a. mee aan de volgende programma's

Teamontwikkeling - Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring
Teamdiagnose
Teamontwikkeling

Een inspirerende nulmeting voor de ontwikkeling van sterk teamwork

Ingmar Palm

Trainer/Coach

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.