• "Alleen ga je sneller, samen kom je verder!"

Lydia Freie-van Koningsveld

Ik heb 22 jaar bij een verzekeringsmaatschappij gewerkt. Daar rolde ik van de ene functie in de andere: klantcontact, personeelszaken, ICT en financiën. Op zich prettig werk, waarbij ik goede ervaringen heb opgedaan. Maar het was niet helemaal wat ik wilde. Toen ik de mogelijkheid kreeg om te verkennen wat ik écht wilde, pakte ik die dan ook met beide handen aan!

Eigenlijk wist ik als kind al wat ik wilde worden: secretaresse. Ik had zelfs een speelgoedtelefoon en Rolodex op mijn bureau staan. Ik ben op mijn best in een ondersteunende functie. Ik zorg graag dat de randvoorwaarden in orde zijn, zodat iedereen zich kan concentreren op de dingen waar hij of zij goed in is.

In diverse coachingsgesprekken werd bevestigd dat ik blij word van praktische werkzaamheden als plannen en organiseren. Toch heeft het een tijd geduurd voor ik daar daadwerkelijk stappen in ging ondernemen. Ik zag coaching als falen. Waarom heb ik een coach nodig om mezelf een spiegel voor te houden? Waarom lukt het me niet om alleen te groeien? Ondertussen weet ik beter: coaching heeft niks te maken met falen, maar juist met slagen. Toen ik die gedachte toe durfde te laten, kon ik stappen zetten. Ik leerde mezelf met elke training steeds beter kennen. Ging van dromen naar doen. En heb nu de baan die ik zocht!

Ik werk o.a. mee aan de volgende programma's

MBTI voor teams
Teamontwikkeling

Inzicht in persoonlijkheden in teamverband.

MBTI voor leiders
Leiderschapsontwikkeling

Inzicht in persoonlijkheidsprofiel en voorkeuren.

Lydia Freie-van Koningsveld

Officemanager | Procesondersteuner | MBTI Practitioner

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.