Toolbox voor leiderschapsontwikkeling

 

Leiderschap begint met het leiden van jezelf

Bij Inn-spiratie geloven we dat leiderschap niet afgedwongen wordt en dat leider een ‘eretitel’ is. Een met veel verantwoordelijkheid en impact. Ben jij het waard om te volgen? En dan puur vanwege je functietitel of ook gewoon voor wie je bent als mens? Leiderschap kun je ontwikkelen. Maar waar te beginnen?

 

We helpen je graag ontwikkelen

Wij helpen je hier graag bij met de programma’s en diensten die we bieden. Maar we delen ook heel graag onze kennis en ervaring met jou, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Deze “Toolbox voor Leiderschapsontwikkeling” is de verzamelplaats van veel handige en praktische zaken die jij direct in je leiderschapsvak kunt gebruiken. Doe er je voordeel mee!

 

Scroll naar beneden voor:

  • Handige downloads
  • Leiderschapsscan
  • Inn-houd
  • Handige werkvormen

Handige downloads

Doe de Leiderschapsscan: wat kun jij nog ontwikkelen?

Neem 10 minuten de tijd voor het invullen van de Leiderschapsscan. Je ontvangt daarna van ons een gratis Leiderschapsrapport over hoe jouw leiderschapsontwikkeling er momenteel voor staat. Inclusief een advies om direct stappen te zetten in de praktijk!

Doe de leiderschapsscan!

Bekijk ook onze Toolbox voor Teamontwikkeling

Vol met handige en praktische zaken die jij direct in de praktijk kunt gebruiken.

 

Als leidinggevende of teamcoach ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw team. Er uit halen wat er in zit. In jouw rol als ‘Teamontwikkelaar’ kun je aan de slag met het verhogen van teameffectiviteit en toewerken naar zelforganisatie. Bij Inn-spiratie geloven we dat jij als professional het beste op je plek bent in een team waar je trots op kunt zijn. Een “Team waar je bij wilt horen”. In een sterk team met een gezonde groepsdynamiek word je uitgedaagd om steeds weer het beste te geven. Sterke teams bereiken samen meer dan ieder voor zich. Maar soms draait het in je team net niet lekker.

 

Direct aan de slag met teamontwikkeling

Natuurlijk helpen we je heel graag bij teamontwikkeling met de programma’s en diensten die we bieden, maar neem vooral ook een kijkje in onze Toolbox voor Teamontwikkeling. Boordevol handige en praktische zaken die jij direct in de praktijk kunt gebruiken, waaronder ons gratis e-book ‘Teams waar je bij wilt horen’.

Naar de Toolbox voor Teamontwikkeling

Inn-houd

Elke maand Inn-spiratie in je mailbox?

Inspirerende artikelen over teamontwikkeling, leidinggeven en slim samenwerken. Gebaseerd op praktijkervaring bij Defensie en in het bedrijfsleven.

  • gratis inzichten
  • gratis toepassingen
  • gratis ideeën

Het bouwen van een sterk team is het tofste werk wat er is. Maar soms ook best ingewikkeld. In Inn-houd delen we maandelijks praktische tips en tools.

 

LEES MEER INN-HOUD

Blog Annelies | Vallen, opstaan en weer door gaan - Situationeel leiderschap

Vallen, opstaan en weer doorgaan

Over situationeel leiderschap Joost ging op zijn bek. Hard ook. Terwijl hij vol ambitie bezig was geweest om resultaten te halen en de mooiste plannen voor het nieuwe jaar neer te zetten, werd hij vorige week flink op de vingers getikt door de bedrijfsarts. Een van zijn medewerkers zat in de ziektewet en Joost had […]

Lees verder

Handige werkvormen

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.