10 Goede Gewoontes

van teams waar je bij wilt horen

Wat zijn de overeenkomsten tussen de beste teams die wij in de afgelopen jaren gezien, geleid, getraind en gevolgd hebben? Welke goede gewoontes hebben zij? Teams waarin heel goed samen gewerkt wordt.
Of, zoals wij ze noemen: ‘Teams waar je bij wilt horen’.

 

Na ruim 5 jaar Inn-spiratie en niet te vergeten al die jaren in de praktijk van Defensie en het bedrijfsleven, hebben we heel wat teams voorbij zien komen. Maar welke maakten nu echt indruk? En waarom? Wat dóén zij? Wij delen graag hun goede gewoontes met jou. Tips die jij zo in de praktijk kunt brengen om er je voordeel mee te kunnen doen! Klik op de afbeelding om de Whitepaper 10 Goede Gewoontes te downloaden.

 

Deze 10 Goede Gewoontes zijn eigenlijk een soort tipje van de sluier. Binnenkort komt namelijk het eerste e-book van Inn-spiratie uit! Annelies schreef het in het najaar van 2017 en we zijn blij om het binnenkort met jou te kunnen delen.

10 goede gewoontes van teams waar je bij wilt horen

Coming soon: e-book ‘Teams waar je bij wilt horen’

Over Wat is teamontwikkeling en hoe pak ik dat aan?

Annelies: “Vaak wordt mij gevraagd waarom we als Inn-spiratie zo succesvol zijn in het versterken van samenwerking. Welke visie hebben wij op teamontwikkeling en hoe pakken wij het aan? Omdat wij zien dat de rol van Teamontwikkelaar een rol is die nog erg onderschat en ondergewaardeerd wordt in leidinggevende functies, hopen we met het delen van dit e-book jou direct in staat te stellen om succesvoller te zijn.”

 

Haal meer uit de groepsdynamiek door samenwerking te versterken en je zult samen veel meer kunnen bereiken dan je ooit voor mogelijk hield.

Voorinschrijving e-book

Het e-book ‘Teams waar je bij wilt horen’ komt eraan. Nog een paar weekjes wachten. Wil je straks als eerste op de hoogte zijn als het e-book verschijnt? Schrijf je dan hieronder alvast in! De Whitepaper 10 Goede Gewoontes krijg je dan alvast van ons cadeau! (Klik hier om te downloaden)


Terug naar overzicht
Deel deze informatie

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder."

Wil je elke maand Inn-spiratie in je mailbox? Abonneer je dan op Inn-houd. Onze maandelijkse nieuwsbrief met artikelen over teamontwikkeling en leiderschap.

  • gratis inzichten
  • gratis toepassingen
  • gratis ideeën

Het bouwen van een sterk team is het tofste werk wat er is. Maar soms ook best ingewikkeld. In Inn-houd delen we maandelijks praktische tips en tools.

Inn-spirerende artikelen. Dat is Inn-houd!

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.