leiderschap

Leiderschapsontwikkeling

Laat de tevredenheid over jouw leiderschap groeien met 30% van het onbenutte potentieel.

Leiders die je wilt volgen

Leiderschap begint met het leiden van jezelf. Ben jij al de leider die je zelf zou volgen?

#voorbeeldgedrag #moedigzijn

Wat vonden andere deelnemers?

Wat een heerlijke energie hebben de trainers van Inn-spiratie! Vol passie en toewijding zijn mijn teamleiders geconfronteerd met hun sterke kanten van leidinggeven en… wat prachtig dat het team, en ikzelf, weer met ontwikkelpunten zijn thuisgekomen. Bedankt voor de mooie tweedaagse.
Leiderschapsdiagnose met MT | Remco Gillissen
Sectormanager I ASVZ

Wanneer je er alleen even niet uit komt...

Boek nu een gratis rondje sparren.

Direct boeken!

Ben jij al de beste versie van jezelf?

Bij Inn-spiratie geloven we dat leiderschap niet afgedwongen wordt en dat leider een ‘eretitel’ is. Een met veel verantwoordelijkheid en impact. Ben jij het waard om te volgen? En dan puur vanwege je functietitel of ook gewoon voor wie je bent als mens? Leiderschap kun je ontwikkelen. Maar waar te beginnen?

Plaatje, daadje, praatje, kwadraat | leiderschapsontwikkeling op zijn best

Er wordt genoeg gepraat en geschreven over samenwerken. Het is de praktijk waar het vaak mis gaat. Daarom geloven wij in een aanpak waarin je letterlijk in beweging moet komen om je te ontwikkelen in teamwork. Om er daarna het èchte gesprek over te voeren. Baanbrekend en ervarend leren in teamontwikkeling. Geïnspireerd op de aanpak bij militaire teams en hun leiders maar op inspirerende wijze vertaald naar jouw wereld.

De Inn | Een veilige leeromgeving voor jullie leiderschapsontwikkeling

Groei en ontwikkeling kan alleen als jij je comfortzone uit durft te komen. Dat is soms best spannend. Daarom zorgen wij met onze “Inn” en met onze persoonlijke benadering voor een veilige leeromgeving, waar jij echt ondersteund wordt in het doorpakken op jouw ontwikkelpunten. Tot hier, en nu verder!

Onze aanpak: Ervarend leren op inspirerende wijze

Ons aanbod in leiderschapsontwikkeling

Workshops & Trainingen

We hebben verschillende workshops voor jullie klaar staan in onze Academie, zoals;

Workshops kunnen incompany en op onze “Inn” gegeven worden.

Management Development

We kunnen heel gericht bijdragen aan Management Development programma’s. Dit kan o.a. door onderdelen uit onze Academie te gebruiken in jullie eigen programma op maat.

Annelies is een ervaren en pragmatische HR-Businesspartner in L&D met als specialisme “Leiderschap en Teamwork”. Je kunt haar -op maat- toevoegen aan je projectteam rondom MD- en Talentvraagstukken.

Leiderschapscoaching

Wanneer je vastloopt in je leiderschap, kun je soms wel wat extra steun en support (of vriendelijke schop onder je kont) gebruiken. Je kunt als leidinggevende bij ons ook terecht voor leiderschapscoaching rondom;

  • Persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit
  • Verdiepen van jouw leidinggevende vaardigheden en leiderschapseffectiviteit
  • Loopbaanvraagstukken
Meer info? Neem vrijblijvend contact op.
Neem contact op.

De “Verkenning” : samen op zoek naar de beste aanpak

Wanneer je wel weet dat je met Inn-spiratie aan de slag wilt, maar nog niet precies weet welk programma of aanpak je zou willen volgen, dan kun je ook kiezen voor “De Verkenning”.

Annelies, onze Hoofcoach, komt dan voor een X-aantal dagdelen bij jullie op locatie om de opdracht te verkennen, stakeholders te interviewen en op basis van deze input een ontwikkeladvies uit te brengen.

Laagdrempelig en vrijblijvend maak je op deze manier kennis met onze manier van werken en kun je samen snel met ons aan de slag. Het aantal dagdelen en de periode spreken we op maat met elkaar af. Snel schakelen, flexibel handelen en alleen afnemen wat je ècht nodig hebt.

Verken samen met Annelies het vraagstuk

“Waarom moeilijk doen, als het samen kan?” –Loesje-

Wat klanten over ons zeggen:

Al bij de intake werden de juiste vragen gesteld, waardoor er een programmavoorstel kwam dat perfect aansloot. Alles wat we nodig hadden en net iets meer; zo kregen we ook alvast een doorkijkje naar de volgende stap in onze ontwikkeling.
Monique de Jong
Manager Klantcontact
Lees volledige referentie Bekijk alle referenties
"De klik met Annelies is geweldig. Daarnaast heeft zij een team om zich heen verzameld, wat steeds op maat de juiste dingen kan leveren. Het gekozen programma heeft mij en het team veel gebracht. Als MT hebben we echt stappen gezet waar wij wekelijks profijt van hebben!"
Martin van der Lugt
Directeur Uitvoering
Lees volledige referentie Bekijk alle referenties
Door het vertrouwen dat Inn-spiratie mij bood, heb ik steentje voor steentje mijn muur afgebroken om weer in verbinding te komen met de mensen om mij heen. Ik durfde alles te zeggen en kon mijn verhaal, door de goede overdracht onderling, bij iedereen kwijt.
Lea Koster
Teamleider
Lees volledige referentie Bekijk alle referenties

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak met teamontwikkeling of is het tijd om stappen te zetten in de ontwikkeling van jouw leiderschap? En denk jij dat onze werkwijze bij jou zou kunnen passen? Laat dan een bericht aan ons achter en je hoort snel van ons.