leiderschap

Leiderschapsontwikkeling

Laat jullie teameffectiviteit groeien met 50%!

Leiders die je wilt volgen

Leiderschap begint met het leiden van jezelf. Ben jij al de leider die je zelf zou volgen?

#voorbeeldgedrag #moedigzijn

Wat vonden andere deelnemers?

Wat een heerlijke energie hebben de trainers van Inn-spiratie! Vol passie en toewijding zijn mijn teamleiders geconfronteerd met hun sterke kanten van leidinggeven en… wat prachtig dat het team, en ikzelf, weer met ontwikkelpunten zijn thuisgekomen. Bedankt voor de mooie tweedaagse.
Leiderschapsdiagnose met MT | Remco Gillissen
Sectormanager I ASVZ

Wanneer je er alleen even niet uit komt...

Boek nu een gratis rondje sparren.

Direct boeken!

Ben jij al de beste versie van jezelf?

Jullie organisatie groeit snel en het is jullie ambitie om deze ontwikkeling vast te houden. Toch piept en kraakt het soms. Ondanks alle mooie potentie en kansen. Of dankzij? Er ontstaat hier en daar gedoe in je team. Mensen werken langs elkaar heen en ondanks al het harde werken en de goede intenties worden er onnodige fouten gemaakt. En ook in jezelf kom je dingen tegen die aandacht nodig hebben. Groeipijn, noemen wij dat. Doet zeer, maar hoort er bij.

Een leider die je wilt volgen

Leidinggeven is een vak en ‘leider’ is een eretitel. Die moet je verdienen. Doordat jij je steeds weer inzet om het beste uit je team te halen en het beste voor het team doet. Niemand is belangrijker dan het team. Maar wat is dat? Het beste doen voor het team? Het begint in ieder geval met voorbeeldgedrag. En wordt ondersteunt met praktische vaardigheden en kennis over het bouwen van sterke teams. Skills die je steeds weer -situationeel- in kunt zetten om samen met je team de volgende groeifase aan te kunnen. Ben jij al de leider die je zelf zou volgen?

Blijf jij staan als het spannend wordt?

Ons aanbod in leiderschapsontwikkeling

PERSOONLIJKE COACHING

Wanneer je vastloopt in je leiderschap, kun je soms wel wat extra steun en support (of vriendelijke schop onder je kont) gebruiken. Je kunt als leidinggevende bij ons ook terecht voor leiderschapscoaching rondom;

  • Meer uit je team halen (teameffectiviteit)
  • Persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit
  • Verdiepen van jouw leidinggevende vaardigheden en leiderschapseffectiviteit
  • Loopbaanvraagstukken
TEAMDIAGNOSE

Wanneer je er aan toe bent, neem je de stap van jezelf naar je team.

Je combineert persoonlijke coaching met de Teamdiagnose, waardoor je precies weet waar de ontwikkelruimte van je team en van jezelf zit.

Delegeer verantwoordelijkheden en creëer je medestanders in de teamontwikkeling naar de volgende groeifase.

MANAGEMENT DEVELOPMENT

We kunnen heel gericht bijdragen aan Management Development programma’s. Dit kan o.a. door onderdelen uit onze Academie te gebruiken in jullie eigen programma op maat.

Eigenwijs zijn we wel. Want wij geloven dat ècht goede leiderschapsprogramma’s direct effect hebben op de werkvloer. Daarvoor ontwikkelden wij MD-Bottom-Up.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op.

Meer info? Neem vrijblijvend contact op.
Neem contact op.

De Verkenning : samen op zoek naar de beste aanpak

 

Wanneer je wel weet dat je met Inn-spiratie aan de slag wilt, maar nog niet precies weet welk programma of aanpak je zou willen volgen, dan kun je ook kiezen voor “De Verkenning”.

Tijdens ca. 2 dagdelen kijken we mee in de groepsdynamica, ontmoeten we ‘de spelers’ en zoeken we samen met jou de best passende ontwikkelbegeleiding op maat.

Laagdrempelig en vrijblijvend maak je op deze manier kennis met onze manier van werken.  Snel schakelen, flexibel handelen en alleen afnemen wat je ècht nodig hebt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

Verken samen met ons het vraagstuk

“Waarom moeilijk doen, als het samen kan?” –Loesje-

Wat klanten over ons zeggen:

Al bij de intake werden de juiste vragen gesteld, waardoor er een programmavoorstel kwam dat perfect aansloot. Alles wat we nodig hadden en net iets meer; zo kregen we ook alvast een doorkijkje naar de volgende stap in onze ontwikkeling.
Monique de Jong
Manager Klantcontact
Lees volledige referentie Bekijk alle referenties
"De klik met Annelies is geweldig. Daarnaast heeft zij een team om zich heen verzameld, wat steeds op maat de juiste dingen kan leveren. Het gekozen programma heeft mij en het team veel gebracht. Als MT hebben we echt stappen gezet waar wij wekelijks profijt van hebben!"
Martin van der Lugt
Directeur Uitvoering
Lees volledige referentie Bekijk alle referenties
Door het vertrouwen dat Inn-spiratie mij bood, heb ik steentje voor steentje mijn muur afgebroken om weer in verbinding te komen met de mensen om mij heen. Ik durfde alles te zeggen en kon mijn verhaal, door de goede overdracht onderling, bij iedereen kwijt.
Lea Koster
Teamleider
Lees volledige referentie Bekijk alle referenties

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak met teamontwikkeling of is het tijd om stappen te zetten in de ontwikkeling van jouw leiderschap? En denk jij dat onze werkwijze bij jou zou kunnen passen? Laat dan een bericht aan ons achter en je hoort snel van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.