Toolbox voor teamontwikkeling

 

Als leidinggevende of teamcoach ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw team. Er uit halen wat er in zit. In jouw rol als ‘Teamontwikkelaar’ kun je aan de slag met het verhogen van teameffectiviteit en toewerken naar zelforganisatie.

 

We helpen je graag ontwikkelen

Wij helpen je hier graag bij met de programma’s en diensten die we bieden. Maar we delen ook heel graag onze kennis en ervaring met jou, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Deze “Toolbox voor Teamontwikkeling” is de verzamelplaats van veel handige en praktische zaken die jij direct in de praktijk kunt gebruiken. Doe er je voordeel mee!

 

Scroll naar beneden voor:

  • Handige downloads
  • Teamscan
  • “Toolbox Lencioni”
  • Inn-houd
  • Handige werkvormen

Handige downloads

Doe de Teamscan: hoe staan jullie ervoor?

Neem 10 minuten de tijd voor het invullen van de Teamscan. Je ontvangt daarna van ons een gratis Teamrapport over hoe jullie teamwork er momenteel voor staat. Inclusief een advies om direct stappen te zetten in de praktijk!

Doe de teamscan!

Bestel de box | Exclusief voor klanten van Inn-spiratie

Ga zelf aan de slag met de "Toolbox Lencioni"

Tijdens de Teambuildingstrajecten van Inn-spiratie, werken we graag met de Piramide van Lencioni. Dat doen we níét door een saaie powerpoint presentatie mee te nemen en af te draaien. Dat doen met hulp van de “Toolbox Lencioni”.

In een stoere houten kist zit een houten versie van piramide van Lencioni, samen met ondersteunend materiaal. Je brengt een theorie tot leven. Maakt het tastbaar. Zet hem letterlijk midden op de vergadertafel.

Naast de grote versie die wij gebruiken tijdens onze programma’s, hebben wij ook een kleine versie laten maken. Eentje die na te bestellen is voor onze klanten. Om te gebruiken tijdens de verdere ontwikkeling van je team, of om er over te vertellen wanneer je met anderen in gesprek bent over sterk teamwork en de bouwstenen die er onder liggen.

Wil jij de “Toolbox Lencioni” graag bestellen om jouw team te blijven ondersteunen bij de teamontwikkeling? Als klant van Inn-spiratie kan jij deze aanvragen bij jullie procesbegeleider óf hem via onderstaande link bestellen.


Pssst.. Heb jij nog geen teamontwikkelingsprogramma van Inn-spiratie gevolgd maar wil je wel graag met deze toolbox werken? Misschien is een train-de-trainer-cursus wat voor jou? Neem daarvoor vrijblijvend contact op met Annelies Rulkens-Zielman via annelies@inn-spiratie.nl

Bestel nu

Inn-houd

Elke maand Inn-spiratie in je mailbox?

Inspirerende artikelen over teamontwikkeling, leidinggeven en slim samenwerken. Gebaseerd op praktijkervaring bij Defensie en in het bedrijfsleven.

  • gratis inzichten
  • gratis toepassingen
  • gratis ideeën

Het bouwen van een sterk team is het tofste werk wat er is. Maar soms ook best ingewikkeld. In Inn-houd delen we maandelijks praktische tips en tools.

 

LEES MEER INN-HOUD

Schuren en schaven

Over de groeipijn van teamontwikkeling “Er is tegenwoordig altijd wat. Ieder overleg is er gedoe en ik heb het idee dat we elkaar alleen maar aan het tegenwerken zijn!”, verzucht de dame tegen over me in de trein. Haar werkdag zat er op en ze was net ingestapt in Amsterdam-Zuid, waar ze de trein met […]

Lees verder

Handige werkvormen

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.