Toolbox voor teamontwikkeling

 

Als leidinggevende of teamcoach ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw team. Er uit halen wat er in zit. In jouw rol als ‘Teamontwikkelaar’ kun je aan de slag met het verhogen van teameffectiviteit en toewerken naar zelforganisatie.

 

We helpen je graag ontwikkelen

Wij helpen je hier graag bij met de programma’s en diensten die we bieden. Maar we delen ook heel graag onze kennis en ervaring met jou, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Deze “Toolbox voor Teamontwikkeling” is de verzamelplaats van veel handige en praktische zaken die jij direct in de praktijk kunt gebruiken. Doe er je voordeel mee!

 

Scroll naar beneden voor:

  • Handige downloads
  • Teamscan
  • “Toolbox Lencioni”
  • Inn-houd
  • Handige werkvormen

Handige downloads

Doe de Teamscan: hoe staan jullie ervoor?

Neem 10 minuten de tijd voor het invullen van de Teamscan. Je ontvangt daarna van ons een gratis Teamrapport over hoe jullie teamwork er momenteel voor staat. Inclusief een advies om direct stappen te zetten in de praktijk!

Doe de teamscan!

Bekijk ook onze Toolbox voor Leiderschapsontwikkeling

Vol met handige en praktische zaken die jij direct in de praktijk kunt gebruiken.

 

Leiderschap begint met het leiden van jezelf

Bij Inn-spiratie geloven we dat leiderschap niet afgedwongen wordt en dat leider een ‘eretitel’ is. Een met veel verantwoordelijkheid en impact. Ben jij het waard om te volgen? En dan puur vanwege je functietitel of ook gewoon voor wie je bent als mens? Leiderschap kun je ontwikkelen. Maar waar te beginnen?

 

We helpen je graag ontwikkelen

Wij helpen je hier graag bij met de programma’s en diensten die we bieden, maar neem vooral ook een kijkje in onze “Toolbox voor Leiderschapsontwikkeling”. De verzamelplaats van veel handige en praktische zaken die jij direct in je leiderschapsvak kunt gebruiken. Ook vind je daar onze “Leiderschapsscan”, waarmee je onderzoekt hoe jouw leiderschapsontwikkeling ervoor staat. Doe er je voordeel mee!

Naar de Toolbox voor Leiderschapsontwikkeling

Inn-houd

Elke maand Inn-spiratie in je mailbox?

Inspirerende artikelen over teamontwikkeling, leidinggeven en slim samenwerken. Gebaseerd op praktijkervaring bij Defensie en in het bedrijfsleven.

  • gratis inzichten
  • gratis toepassingen
  • gratis ideeën

Het bouwen van een sterk team is het tofste werk wat er is. Maar soms ook best ingewikkeld. In Inn-houd delen we maandelijks praktische tips en tools.

 

LEES MEER INN-HOUD

Schuren en schaven

Over de groeipijn van teamontwikkeling “Er is tegenwoordig altijd wat. Ieder overleg is er gedoe en ik heb het idee dat we elkaar alleen maar aan het tegenwerken zijn!”, verzucht de dame tegen over me in de trein. Haar werkdag zat er op en ze was net ingestapt in Amsterdam-Zuid, waar ze de trein met […]

Lees verder

Handige werkvormen

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.