Trainingen
Workshops
Ontwikkeltrajecten

Academie

“The essence of training is to allow error without consequence”

De overtuiging achter de Inn-spiratie Academie is dat ontwikkeling en groei kritische succesfactoren zijn om duurzaam goede resultaten neer te kunnen zetten. En zonder fouten maken leer je niets. Maar is er ook ruimte in de dagelijkse praktijk om te oefenen en fouten te mogen maken? Of leren jullie fietsen op de snelweg?

Inn-spiratie Academie | Ervarend leren met baanbrekende gevolgen
In een veilige leeromgeving creëren we een ultieme leerervaring voor jou en/of je collega’s.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over onze academie of ben je benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

“Waarom moeilijk doen, als het samen kan?” -Loesje-

Sterke teams ontstaan niet toevallig.

Die bouw je. Met aandacht, tijd, toewijding. En met een heel gerichte aanpak. De beste lessen over het bouwen van sterk teamwork haalden wij uit verschillende branches, waaronder Defensie, de acute zorg en commerciële ScaleUps. Gebouwd op het ijzersterke theoretisch kader van Lencioni, Covey en Tuckman.

We ontwierpen in de afgelopen 15 jaar een serie baanbrekende programma’s die jou en je team kunnen helpen in de ontwikkeling naar sterk teamwork. In goed evenwicht vind je theorie, praktijk en intervisie terug zodat er een ultieme leerervaring ontstaat voor teams met groeiambities.

Alle programma’s, workshops en trainingen uit de Academie van Inn-spiratie komen tot stand op basis van een grondig ontwerpproces, waardoor we garant staan voor hoge kwaliteit. Die hoge kwaliteit wordt steeds bevestigd door onze klanten met een hoge klanttevredenheid. Benieuwd naar wat klanten van ons vinden? Bekijk onze referenties in dit overzicht.

Inn-spiratie Academie | Ervarend leren met baanbrekende gevolgen

Onze Academie voor jou op maat toegepast

Onze workshops & programma's

Bekijk ons overzicht van alle trainingen en workshops op het gebied van teamontwikkeling en leiderschap in onze Academie.

Training Teamvertrouwen
Teamontwikkeling

Een impactvolle training waarin het draait om het beter leren kennen van elkaar en ieders talenten én valkuilen. Je kwetsbaar opstellen, om het teamvertrouwen te vergroten.

Meer informatie
Workshop Slimme werkprocessen
Samenwerkingsprocedures

Praktisch aan de slag met werkprocessen uittekenen en het neerzetten van een efficiënte en effectieve manier van samenwerken.

Meer informatie
Aan de slag met Lencioni
Teamontwikkeling met Lencioni
Teamontwikkeling

Ontwikkel jouw team op de verschillende lagen van de 'Piramide van Lencioni'. De bouwstenen onder een zeer compleet teamontwikkelprogramma.

Meer informatie
Training Feedback
Teamontwikkeling

Een impactvolle training gefocust op het geven van waardevolle feedback. Geen flauwe rollenspellen maar gewoon direct met elkaar aan de slag onder goede begeleiding.

Meer informatie
Teamontwikkeling - Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring
Teamdiagnose
Teamontwikkeling

Een inspirerende nulmeting bij de ontwikkeling van sterk teamwork. Maak voor iedereen zichtbaar en bespreekbaar wat er nog te doen is in teamontwikkeling.

Meer informatie
Besluitvorming tijdens teamoverleg
Workshop Teams ontwikkelen
Leiderschapsontwikkeling

Leer wat jij als leidinggevende kunt doen om je team te ontwikkelen. Hoe kun jij gericht ingrijpen in (negatieve) groepsprocessen om teamwork te versterken?

Meer informatie
Workshop Kennismaken met teamontwikkeling
Teamontwikkeling

Een eerste stap richting teamontwikkeling. Leer hoe inzicht in elkaar je direct winst oplevert in de samenwerking. Laagdrempelig kennismaken met dit onderwerp en met ons.

Meer informatie
Workshop Doelgericht Leiden
Leiderschapsontwikkeling

Leer meer uit je team halen met sterke opdrachten die uitdagen. Het cruciale verschil tussen sturen op het 'wat' in plaats van sturen op het 'hoe'.

Meer informatie
Workshop Besluitvorming
Leiderschapsontwikkeling

Met een slim besluitvormingsproces voorkom je dat je halve besluiten neemt. Zo weet je zeker dat je op 1 lijn zit.

Meer informatie
Workshop MBTI voor teams
Teamontwikkeling

Inzicht in persoonlijkheden in teamverband. Hoe kun je nu gebruik maken van die verschillende talenten in plaats van elkaar tegenwerken?

Meer informatie

Geïnspireerd op Defensie: onze vertaling

Plaatje-Daadje-Praatje-Kwadraatje

“Je komt er bij Inn-spiratie niet meer mee weg.” Dat is wat we vaak terugkrijgen. Dit heeft alles te maken met onze aanpak: plaatje, daadje, praatje, kwadraatje. En met onze stijl: persoonlijk, prikkelend, poetsen tot het glashelder is.

We weten als geen ander hoe belangrijk humor, kameraadschap en samenwerken is. Dus zijn onze programma’s ook gewoon een toffe en onvergetelijke ervaring.

Ervaren leren met baanbrekende gevolgen

Hoewel studiegidsen bol staan van ‘managementopleidingen’, komen de meeste studenten uit de schoolbanken zonder 1 dag leiding te hebben gegeven. Met een beetje geluk promoveer je vanuit een specialistische functie ‘omhoog’ en pak je de leiding. Maar is het gedrag wat je daar gebracht heeft, ook het gedrag wat sterke teams bouwt?

Nu leer je leidinggeven ook niet uit een boekje. Kennis helpt wel, maar jouw persoonlijke stijl, aanpak is allesbepalend voor de effectiviteit. Daarom staat ervarend leren centraal in de aanpak van Inn-spiratie. In een veilige omgeving. Want fietsen leer je toch ook niet op de snelweg?

 

 

 

Onze aanpak: Ervarend leren

Wanneer je er alleen even niet uit komt...

Boek nu een gratis rondje sparren.

Direct boeken

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.