• teamontwikkeling leiderschapsontwikkeling
    Wij versterken samenwerking.

Wij versterken samenwerking

Zijn jullie klaar om écht te vlammen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Inn-spiratie is expert in teamontwikkeling en werkt voor teams waarin het rammelt, met ambitieuze teams die klaar zijn voor een volgende stap en voor nieuwe teams met grote doelen. Vanuit ons credo ‘niemand leert fietsen op de snelweg’, begeleiden we professionele teams op hun steile weg naar meer succes. Teams van groeiorganisaties als Kees Smit Tuinmeubelen, TeamValue, HIER Zorg en Eurocross kozen voor onze methode van teamontwikkeling en maakten grote stappen onder de vleugels van Inn-spiratie.

Geïnspireerd op methoden binnen Defensie

Onze programma’s zijn baanbrekend, op z’n zachtst gezegd ‘anders’ en bieden duurzame verandering en verbetering binnen teams. Wij werken volgens de ‘leren, trainen, vormen’ methode, gebaseerd op de manier waarop militaire teams en hun leiders binnen Defensie worden gevormd. Dat maakt het aanbod van Inn-spiratie gelijk ook zo speciaal. Vanuit een gezamenlijke analyse maken we een plan en bereiken we samen resultaat. Daarbij worden militaire lessen en ervaringen over leiderschap en teamwork vertaald naar de dagelijkse realiteit op de werkvloer.

Praktisch en ervarend ontwikkelen

Binnen onze veilige leeromgeving komen teams heel concreet in actie voor meer teameffectiviteit, werkplezier en beter leiderschap. Bij onze programma’s koppelen we je altijd aan twee trainers; een oud-militair en leidinggevende uit het bedrijfsleven. Op deze manier putten we tijdens onze programma’s uit veel kennis, eigen praktijkervaring, gemaakte fouten en succesverhalen. Maar ook humor, kameraadschap en gedrevenheid spelen bij ons een belangrijke rol. Deelnemers komen met ons ‘plaatje, daadje, praatje’ letterlijk in beweging; op energieke en inspirerende wijze verbinden we de theorie gelijk met de praktijk.

Zó combineren we bij Inn-spiratie al ruim 10 jaar effectief het beste van twee werelden, voor teams waar je bij wilt horen en leiders die je wilt volgen.

Bekijk hier onze programma’s

PS: Ben je nieuwsgierig geworden, maar weet je nog niet of onze methode wel bij jouw team past? Boek dan een geheel vrijblijvend en gratis ‘Rondje Sparren’.

Deel deze informatie