Consultancy & Interim

Inn-spiratie in jouw team

Je kunt het allemaal zelf uitzoeken. Of je versterkt je team tijdelijk met een expert in teamontwikkeling van Inn-spiratie.
#teamwork #samensterk #interim

Wat vonden andere deelnemers?

"De klik met Annelies is geweldig. Daarnaast heeft zij een team om zich heen verzameld, wat steeds op maat de juiste dingen kan leveren. Het gekozen programma heeft mij en het team veel gebracht. Als MT hebben we echt stappen gezet waar wij wekelijks profijt van hebben!"
Teamontwikkeling bij UWV Gegevensdiensten
Directeur Uitvoering

Komen jullie kracht tekort?

Boek nu een rondje sparren.

Direct boeken!

Teamcoach / HRD Specialist / Interim

Annelies: “Wanneer directie en managementteams worstelen met de ‘zachte kant’ van samenwerken, denk en werk ik op interim basis graag mee aan de ontwikkeling van sterk teamwork. Hierin breng ik niet alleen mijn ruime ervaring mee als teamcoach, leidinggevende en HR(D)-specialist, maar ook kennis over LEAN, Agile samenwerken en ScalingUp.”

Opdrachten waar je Annelies interim voor in kunt zetten zijn bijvoorbeeld;

  • Teamontwikkeling van Directie- & Managementteams
  • Ontwikkeling van teamcoaches, leidinggevenden en HR-professionals in hun rol als ‘Teamontwikkelaar’
  • Ontwikkeling & organisatie van Leiderschapsprogramma’s, Management Development- en Talentprogramma’s
  • Cultuurontwikkeling gericht op eigenaarschap, persoonlijk leiderschap en High Performing teams

Kortom; je kunt Annelies interim toevoegen aan je managementteam én/of aan je HR-team. Daar waar er samengewerkt wordt, is zij op haar sterkst!

Persoonlijk, prikkelend, poetsen tot het glashelder is

Ons aanbod in Consultancy & Interim

HR(D)-advies

Voeg Annelies als tijdelijk teamlid toe aan jullie HR-team. Dit kan bijvoorbeeld voor een specifieke periode (bijvoorbeeld wanneer de huidige HR(D)-specialist/manager is uitgevallen of met een specifieke opdracht (bijvoorbeeld in het ondersteunen van cultuurontwikkeling of een veranderprogramma).

Teamcoaching

Boek onze Teamcoaches voor de (Team) coaching van een specifiek Team. Dit kan bijvoorbeeld voor een specifieke periode (bijvoorbeeld wanneer de huidige manager/teamleider is uitgevallen) of met een specifieke opdracht (bijvoorbeeld in het verhogen van de teameffectiviteit of ter voorbereiding van zelforganisatie).

Train-de-Teamcoach

Zijn jullie met een verandering bezig en willen jullie bínnen de organisatie eigen teamcoaches opleiden? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden van Train-de-Teamcoach. Hierbij ondersteunen we jullie gedegen en geven onze kennis over aan jullie eigen mensen. #duurzaamsamenwerken

Meer info? Neem vrijblijvend contact op.
Neem contact op.

De Verkenning : samen op zoek naar de beste aanpak

Wanneer je wel weet dat je met Inn-spiratie aan de slag wilt, maar nog niet precies weet welk programma of aanpak je zou willen volgen, dan kun je ook kiezen voor “De Verkenning”.

Tijdens ca. 2 dagdelen kijken we mee in de groepsdynamica, ontmoeten we ‘de spelers’ en zoeken we samen met jou de best passende ontwikkelbegeleiding op maat.

Laagdrempelig en vrijblijvend maak je op deze manier kennis met onze manier van werken. Snel schakelen, flexibel handelen en alleen afnemen wat je ècht nodig hebt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

Verken samen met ons het vraagstuk

"Waarom moeilijk doen, als het samen kan?" -Loesje-

Wat klanten over ons zeggen:

"De klik met Annelies is geweldig. Daarnaast heeft zij een team om zich heen verzameld, wat steeds op maat de juiste dingen kan leveren. Het gekozen programma heeft mij en het team veel gebracht. Als MT hebben we echt stappen gezet waar wij wekelijks profijt van hebben!"
Martin van der Lugt
Directeur Uitvoering
Lees volledige referentie Bekijk alle referenties
Al bij de intake werden de juiste vragen gesteld, waardoor er een programmavoorstel kwam dat perfect aansloot. Alles wat we nodig hadden en net iets meer; zo kregen we ook alvast een doorkijkje naar de volgende stap in onze ontwikkeling.
Monique de Jong
Manager Klantcontact
Lees volledige referentie Bekijk alle referenties
Door het vertrouwen dat Inn-spiratie mij bood, heb ik steentje voor steentje mijn muur afgebroken om weer in verbinding te komen met de mensen om mij heen. Ik durfde alles te zeggen en kon mijn verhaal, door de goede overdracht onderling, bij iedereen kwijt.
Lea Koster
Teamleider
Lees volledige referentie Bekijk alle referenties

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak met teamontwikkeling of is het tijd om stappen te zetten in de ontwikkeling van jouw leiderschap? En denk jij dat onze werkwijze bij jou zou kunnen passen? Laat dan een bericht aan ons achter en je hoort snel van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.