• De Veluwe - Heisessies zoals ze bedoeld zijn.

Onze locaties

't Nest - Onze thuisbasis bij Hanz in Zwolle

Werken op kantoor saai en onpersoonlijk? Echt niet! Op ons kantoor in Zwolle voelen wij ons thuis. Daarnaast ontmoeten we bij Hanz ook vele andere ondernemende types, wat erg inspirerend werkt. Ons kantoor in Zwolle is dan ook ‘Ons Nest’, een plek om samen te werken, elkaar te ontmoeten en een creatieve broedplaats voor nieuwe programma’s en initiatieven. 

Christie’s Huiskamer – B&B en kleinschalige vergaderlocatie, Heerde

Midden op de Veluwe en toch makkelijk bereikbaar. Door de fantastische ligging is Christie’s Huiskamer vanaf het begin de ‘inn’ van Inn-spiratie. Bij kleine groepen en individuele leiderschapstrajecten nemen wij onze klanten graag hier mee naar toe.

Landgoed Welna - Groepslocatie helemaal voor jezelf, Epe

Midden in de bossen van de Veluwe, ligt dit prachtige landgoed Welna. In het grote huis kunnen we samen programma’s doen, terwijl jullie er ook kunnen overnachten. Zijn jullie met een grote groep of willen jullie liever allemaal een eigen slaapkamer? Dan kunnen we voor een meerprijs het kleine huis op het landgoed er bij boeken. Zo hebben we voor iedere groep een passende locatie-oplossing.

Villa Zonnewoud - Luxe groepsacommodatie exclusief voor jullie, Beekbergen

Deze “Inn” is van exclusief niveau. Een oprijlaan die al op zich indrukwekkend is. Aan het einde van de zandweg vinden jullie je eigen luxe villa midden in de Veluwse bossen. Met 7 slaapkamers is het ook mogelijk om te blijven overnachten. En hoewel deze prachtige plek alle privacy heeft vanwege haar grote perceel midden in het bos, is de locatie vanaf de snelweg heel goed bereikbaar.