• De Veluwe - Heisessies zoals ze bedoeld zijn.

Onze locaties

't Nest - Onze thuisbasis bij Hanz in Zwolle

Werken op kantoor saai en onpersoonlijk? Echt niet! Op ons kantoor in Zwolle voelen wij ons thuis. Daarnaast ontmoeten we bij Hanz ook vele andere ondernemende types, wat erg inspirerend werkt. Ons kantoor in Zwolle is dan ook ‘Ons Nest’, een plek om samen te werken, elkaar te ontmoeten en een creatieve broedplaats voor nieuwe programma’s en initiatieven. 

Inn | Hotel de Werelt in Lunteren

Een van de leuke dingen van ons werk is dat we op prachtige locaties mogen werken. Zo boekte een van onze klanten bij dit gloednieuwe hotel in de Veluwse Bossen bij Lunteren. Echt heel mooi! Zoals ze zelf zeggen “Een plek midden in de natuur die verbindt en waar je connect met jezelf èn met elkaar.” Je kunt hier prettige trainingsruimtes boeken en ook fijn overnachten, weten wij inmiddels. Misschien ook iets voor jullie?

Boeken of meer informatie via hun eigen website www.dewerelt.nl

Inn | Buitenplaats Erve Hulsbeek in Oldenzaal

Al heel wat mooie programma’s mochten we draaien op deze prachtige locatie in Twente. Wat ons betreft kun je dan het beste “De Potstal” boeken, de ruimte beneden met directe verbinding met het terras en waardoor je zo buiten bent. Bijzonder is de ligging van het hotel, vlak bij de recreatieplas en met heel leuke mogelijkheden voor trainingsactiviteiten in de buitenlucht. Wij komen hier, samen met jullie, graag nog eens terug!

Boeken of meer informatie via hun eigen website www.hulsbeek.nl

Jouw locatie ook op deze pagina? Laat van je horen!

Hebben jullie een toffe en inspirerende locatie in de natuur en zou je graag met ons samen willen werken? Laat gerust van je horen om te kijken of samenwerken met Inn-spiratie ook iets voor jullie kan zijn. Je kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier.