Onze zwerm (team)

Ons logo zegt het eigenlijk al. Wij zijn vrije vogels. Die onze eigen koers bepalen. Niet gebonden aan grote logge systemen en structuren.

Wij werken samen. Niet omdat het moet, maar omdat we dat willen. Net zoals een goed georganiseerde zwerm vogels.

Samen komen we verder. Benieuwd wie er meevliegen? Hieronder alle vreemde vogels op een rijtje;

 

Annelies Rulkens-Zielman

Annelies - Directeur/Eigenaar | Teamlead Marketing & Sales

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze trainer/coaches met een militaire achtergrond inzet om samenwerking binnen organisaties te versterken. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar 15 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >

Rob Rulkens

Rob - Trainer/Coach | Teamlead Uitvoering & Stafteam | Mede-eigenaar

Als officier van Defensie (tegenwoordig reservist) weet Rob als geen ander hoe belangrijk teamwork en leiderschap zijn. “Als het er echt op aan komt, kun je maar beter een sterk team zijn. In veel gevallen kun je dat leren, trainen en vormen.” Rob werkt als trainer/coach mee aan het versterken van teams en hun leiders, maar kun je ook tijdelijk als Interim Manager toevoegen aan je organisatie. Rob is een verbindende factor tussen people & procedures.

Lees meer >

Jakob Feenstra

Jakob - Trainer/Coach | Teamlead Academie

Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde verruilde Jakob zijn stropdas voor een uniform. Als officier bij de Koninklijke Landmacht leerde hij leidinggeven en de kracht van teamwork. Tijdens missies in Afghanistan en Syrië werd hij zwaar op de proef gesteld. De belangrijke lessen van leiderschap onder extreme omstandigheden vertaalde hij in een eigen kijk op leiderschap. Nu brengt hij deze lessen terug in de ontwikkeling van leidinggevenden en officieren.

Lees meer >

Ingmar Palm

Ingmar - Trainer/Coach

Zijn ervaring als leidinggevende bij Defensie zet hem aan het denken: Wat vormt jou als leidinggevende en hoe kan je deze ontwikkeling stimuleren en effectiever doen? Hij ging Opleidingskunde studeren en als je met Ingmar werkt verbindt hij theorie en praktijk op transparante en enthousiaste wijze. ”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!” Kortom; uit die comfortzone en gáán!

Lees meer>

Femke van Bladel

Femke - Trainer/Coach | Verkenner

De unieke combinatie van leidinggevende ervaring, haar sportieve achtergrond én het vrijwilligerswerk als contactclown, maakt dat Femke mensen en teams in beweging krijgt. Als Trainer | Coach werkt zij met 77 PK mee aan het versterken van teams. Daarbij verbindt zij de wereld van Defensie en die van het bedrijfsleven op eigen wijze.

Lees meer >

 

Kim Groen-van Keulen

Kim - Trainer/Coach

Als instructeur Leidinggeven en Sport bij Defensie heeft Kim veel ervaring opgedaan met het trainen en begeleiden van teams en teamleiders bij het bereiken van een specifiek doel. Gedrag inzichtelijk maken en koppelen naar jouw dagelijkse praktijk is haar sterke punt. Mijn modules zijn vaak fysiek van aarden laten je ervaren wat het effect van jouw gedrag is.. Kim is scherp, enthousiast en gedreven in haar werk.

Lees meer >

Bas Heinen

Bas - Trainer/Coach

Bas is jarenlang sportinstructeur geweest bij Defensie. Hier gebruikte hij sportlessen en -opdrachten om doelgericht het succes van eenheden te verhogen. Nu verzorgt Bas binnen Inn-spiratie de actieve en fysieke modules van onze programma’s. Lessen van Bas hebben altijd een combinatie van een mentale en een fysieke uitdaging, want juist in deze combinatie bereiken we het beste resultaat volgens Bas. Wij kennen Bas als een enthousiaste en fanatieke Trainer/coach die altijd een uitdagende opdracht voor je in petto heeft.

Lees meer >

Lydia Freie-van Koningsveld

Lydia - Officemanager | Procesondersteuner | MBTI Practitioner

Een natuurlijke nieuwsgierigheid naar persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt dat Lydia graag werkt bij Inn-spiratie. “Als MBTI-practitioner kan ik andere professionals helpen om hun MBTI-profiel te ontdekken. Zo kan ik naast de programmaondersteuning ook inhoudelijk bijdragen aan het versterken van samenwerking bij onze klanten.” MBTI is een heel heldere spiegel voor persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer >

Christie Hettinga

Christie - Gastvrouw | Kok | Procesondersteuner

Na jaren als stewardess de wereld over te vliegen, gooide zij een paar jaar geleden het roer om. Met haar eigen B&B en kleinschalige vergaderlocatie is zij vanaf het begin de ‘inn’ van Inn-spiratie. En tegenwoordig nemen we haar ook gewoon mee naar onze grotere locaties. “Ik ben een energieke en enthousiaste gastvrouw, die staat voor persoonlijke aandacht, sfeer en genieten.” In haar maaltijden proef je de liefde voor haar vak en het goede leven.

Lees meer >

Hassan Shuaib

Hassan - Administratie | Financieel & Juridisch

Meedoen in de maatschappij kan alleen door daadwerkelijk mee te doen. Een kans die Hassan met beide handen heeft aangegrepen! In Syrië was hij advocaat, maar door de oorlog werd hij verdreven. Bij de pakken neerzitten doet hij niet dus toen hij bij Inn-spiratie de kans kreeg om stage te lopen en zo van binnenuit te integreren, pakte hij deze met beide handen aan. Inmiddels heeft hij deze stage bij ons om weten te zetten in een betaalde baan! Nieuwsgierig naar het verhaal achter onze samenwerking en hoe het allemaal begon? Lees dat hier!

 

Emy Brekveld

Emy - Afstudeerstagiaire Ondernemerschap & Retail Management

Gedurende haar opleiding is Emy erachter gekomen dat ze blij wordt van de mensen achter een organisatie. Na haar minor Zingeving groeide dit enthousiasme en is ze gevallen voor de processen rondom (persoonlijke) ontwikkelingen. Binnen Inn-spiratie heeft ze de ideale werkomgeving gevonden om mensen en ontwikkelingen aan elkaar te koppelen. Ze gaat in de zwerm van Inn-spiratie afstuderen binnen de afdeling Marketing & Sales en zal onderzoek doen naar de implementatie van gastcolleges.

Dominique Bekkers

Dominique - Stagiaire Toegepaste Psychologie

Processen van (persoonlijke) ontwikkeling zijn onze stagiaire Dominique niet onbekend. Onder andere door het runnen van haar eigen bedrijf. Vanuit haar interesse in persoonlijke ontwikkeling is ze daarnaast Toegepaste Psychologie aan de NTI gaan studeren en loopt ze nu ook nog eens stage bij Inn-spiratie. “Ik wil tijdens deze stage graag mijn vleugels uitslaan en mensen laten ervaren wat je allemaal kunt, als je maar wilt!” De komende tijd helpt ze de afdeling Marketing & Sales als procesondersteuner bij de doorontwikkeling van de (klant)communicatie.

 

Stagelopen of werken bij Inn-spiratie?

Stagelopen of werken bij Inn-spiratie?

In onze Zwerm is altijd ruimte voor écht goede mensen. Vreemde vogels die van aanpakken weten. Zoals;

  • Ervaren leidinggevenden die bij ons hun bedrijfskundige ervaring willen omzetten als teamcoach
  • Stuur jouw eigenwijze CV met persoonlijke motivatie, wat jij wilt leren én bijdragen naar info@inn-spiratie.nl