Onze zwerm (team)

Ons logo zegt het eigenlijk al. Wij zijn vrije vogels. Die onze eigen koers bepalen. Niet gebonden aan grote logge systemen en structuren.

Wij werken samen. Niet omdat het moet, maar omdat we dat willen als team. Net zoals een goed georganiseerde zwerm vogels. Samen komen we verder.

Natuurlijk vormt Annelies het hart van de Zwerm.  Zij is de grondlegger van Inn-spiratie en je komt haar in veel van onze programma’s tegen. Maar wanneer het beter past, schakelt ze heel makkelijk de collega’s uit ons team in. Flexibiliteit en maatwerk tegen Inn-spiratie-kwaliteit. #win-win

Benieuwd wie er meevliegen? Hieronder alle vreemde vogels -in alfabetische volgorde- op een rijtje;

Annelies Rulkens-Zielman

Annelies - Directeur/Eigenaar | Expert in teamontwikkeling

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze de beste lessen over sterk teamwork vertaalt naar jouw praktijk. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar bijna 20 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >

Bas van Dreumel

Bas - Trainer/Coach | Ervarend (actief) leren

Bas heeft in zijn loopbaan als Sportinstructeur bij de Landmacht op fysiek en mentaal gebied jarenlang met gedrag mogen ‘spelen’. Het begeleiden van het proces om van een groep een team te maken, is wat hem hierin drijft. Om dit nog meer aandacht en energie te geven is hij naar Inn-spiratie gekomen, waar hij nu als Trainer/Coach is aangehaakt bij de Zwerm.

Lees meer >

 

 

Cindy Bunschoten – Trainer, coach & (interim)manager

Cindy – Trainer, Coach & (interim)Manager 

Na ruime ervaring als manager in de (jeugd)zorgsector te hebben opgedaan is Cindy nu het roer aan het omgooien. Het werken aan sterk teamwork en leiderschap, vanuit diverse organisaties en sectoren, teams of individuen is een nieuwe stap die ze wil zetten. In 2022 sloot ze zich aan bij Inn-spiratie en maakt ze niet alleen ons eigen team maar ook onze klanten sterker. Dit doet ze met haar duidelijke, resultaatgerichte aanpak en vermogen om mensen en teams met elkaar te verbinden.

Kim van Keulen

Kim - Trainer/Coach | Ervarend (actief) leren

Als instructeur Leidinggeven en Sport bij Defensie heeft Kim veel ervaring opgedaan met het trainen en begeleiden van teams en teamleiders bij het bereiken van een specifiek doel. Gedrag inzichtelijk maken en koppelen naar jouw dagelijkse praktijk is haar sterke punt. Mijn modules zijn vaak fysiek van aarden laten je ervaren wat het effect van jouw gedrag is.. Kim is scherp, enthousiast en gedreven in haar werk.

Lees meer>

 

Rob Rulkens

Rob - Trainer/Coach | Slimme samenwerkingsprocedures

Als officier van Defensie (tegenwoordig reservist) weet Rob als geen ander hoe belangrijk teamwork en leiderschap zijn. “Als het er echt op aan komt, kun je maar beter een sterk team zijn. In veel gevallen kun je dat leren, trainen en vormen.” Wanneer het gaat over “Doelgericht samenwerken” en “Besluitvorming” kan Rob het soms niet laten om zelf weer even een training te geven. Zijn enthousiasme over deze onderwerpen werkt erg aanstekelijk!

Lees verder>

Timon

Timon (ook wel "Mr. Timontwikkeling" genoemd) I Kantoorhond

Onze allerliefst kantoorhond Timon (oftewel Timontwikkeling) is ook onderdeel van onze zwerm. Hij ligt vaak op kantoor maar gaat ook wel eens mee naar de “Inn”. Timon is naast teamontwikkeling vooral geïnteresseerd in een aai, appels, brokjes, eigenlijk alles wat maar met eten te maken heeft. Timon vliegt met ons mee in de zwerm waarin hij ons vooral actief bezig houdt en af en toe liefde komt geven door om een aai te vragen. ”Woef”.