Onze zwerm (team)

Ons logo zegt het eigenlijk al. Wij zijn vrije vogels. Die onze eigen koers bepalen. Niet gebonden aan grote logge systemen en structuren.

Wij werken samen. Niet omdat het moet, maar omdat we dat willen. Net zoals een goed georganiseerde zwerm vogels.

Samen komen we verder. Benieuwd wie er meevliegen? Hieronder alle vreemde vogels op een rijtje;

 

Annelies Rulkens-Zielman

Annelies - Directeur/Eigenaar | HR-Development | Executive Teamcoach

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze trainer/coaches met een militaire achtergrond inzet om samenwerking binnen organisaties te versterken. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar 15 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >

Rob Rulkens

Rob - Trainer/Coach | Mede-eigenaar | Planning & Staf

Als officier van Defensie (tegenwoordig reservist) weet Rob als geen ander hoe belangrijk teamwork en leiderschap zijn. “Als het er echt op aan komt, kun je maar beter een sterk team zijn. In veel gevallen kun je dat leren, trainen en vormen.” Rob werkt als trainer/coach mee aan het versterken van teams en hun leiders, maar kun je ook tijdelijk als Interim Manager toevoegen aan je organisatie. Rob is een verbindende factor tussen people & procedures.

Lees meer >

Femke van Bladel

Femke - (Hoofd) Trainer/Coach | Leiderschapsontwikkeling

De unieke combinatie van leidinggevende ervaring, haar sportieve achtergrond én het vrijwilligerswerk als contactclown, maakt dat Femke mensen en teams in beweging krijgt. Als Trainer | Coach werkt zij met 77 PK mee aan het versterken van teams. Daarbij verbindt zij de wereld van Defensie en die van het bedrijfsleven op eigen wijze.

Lees meer >

 

Lisanne Kerkhof

Lisanne - (Hoofd) Trainer/Coach I Teamontwikkeling | Relatiebeheer

Lisanne heeft altijd al een grote interesse gehad in wat mensen beweegt en hoe je het beste uit jezelf of uit een ander kan halen. Haar bedrijfskundige achtergrond als HR en Change Management consultant en haar passie voor de ontwikkeling van de mens zet zij als trainer/coach in om teams te creëren waar je bij wilt horen. Daarnaast zorgt zij voor nog meer verbinding tussen organisaties en Inn-spiratie.

Lees meer >

Bas Heinen

Bas - Trainer/Coach | Ervarend (actief) leren

Bas is jarenlang sportinstructeur geweest bij Defensie. Hier gebruikte hij sportlessen en -opdrachten om doelgericht het succes van eenheden te verhogen. Nu verzorgt Bas binnen Inn-spiratie de actieve en fysieke modules van onze programma’s. Lessen van Bas hebben altijd een combinatie van een mentale en een fysieke uitdaging, want juist in deze combinatie bereiken we het beste resultaat volgens Bas. Wij kennen Bas als een enthousiaste en fanatieke Trainer/coach die altijd een uitdagende opdracht voor je in petto heeft.

Lees meer >

Christie Hettinga

Christie - Gastvrouw | Kok | Procesondersteuner

Na jaren als stewardess de wereld over te vliegen, gooide zij een paar jaar geleden het roer om. Met haar eigen B&B en kleinschalige vergaderlocatie is zij vanaf het begin de ‘inn’ van Inn-spiratie. En tegenwoordig nemen we haar ook gewoon mee naar onze grotere locaties. “Ik ben een energieke en enthousiaste gastvrouw, die staat voor persoonlijke aandacht, sfeer en genieten.” In haar maaltijden proef je de liefde voor haar vak en het goede leven.

Lees meer >

Hassan Shuaib

Hassan - Administratie | Financieel & Juridisch

Meedoen in de maatschappij kan alleen door daadwerkelijk mee te doen. Een kans die Hassan met beide handen heeft aangegrepen! In Syrië was hij advocaat, maar door de oorlog werd hij verdreven. Bij de pakken neerzitten doet hij niet dus toen hij bij Inn-spiratie de kans kreeg om stage te lopen en zo van binnenuit te integreren, pakte hij deze met beide handen aan. Inmiddels heeft hij deze stage bij ons om weten te zetten in een betaalde baan! Nieuwsgierig naar het verhaal achter onze samenwerking en hoe het allemaal begon? Lees dat hier!

 

Kim Groen-van Keulen

Kim - Trainer/Coach | Ervarend (actief) leren

Als instructeur Leidinggeven en Sport bij Defensie heeft Kim veel ervaring opgedaan met het trainen en begeleiden van teams en teamleiders bij het bereiken van een specifiek doel. Gedrag inzichtelijk maken en koppelen naar jouw dagelijkse praktijk is haar sterke punt. Mijn modules zijn vaak fysiek van aarden laten je ervaren wat het effect van jouw gedrag is.. Kim is scherp, enthousiast en gedreven in haar werk.

Lees meer >

Thijs van der Linde

Thijs - Trainer/Coach | Leiderschapsontwikkeling

Na een mooie loopbaan als officier bij de Koninklijke Landmacht en meerdere keren op uitzending te zijn geweest, deelt Thijs graag zijn ervaringen en kennis op het gebied van leiderschap. Zowel als officier als civiel leidinggevende, zodat hij anderen kan helpen en ondersteunen bij de uitdagingen in hun eigen (persoonlijk) leiderschap. Zijn motto: “Van de lat lager leggen is niemand hoger gaan springen”. Binnen Inn-spiratie werkt Thijs als Trainer/ Coach op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

Lees meer >

Ingmar Palm

Ingmar - Trainer/Coach | Leiderschapsontwikkeling

Zijn ervaring als leidinggevende bij Defensie zet hem aan het denken: Wat vormt jou als leidinggevende en hoe kan je deze ontwikkeling stimuleren en effectiever doen? Hij ging Opleidingskunde studeren en als je met Ingmar werkt verbindt hij theorie en praktijk op transparante en enthousiaste wijze. ”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!” Kortom; uit die comfortzone en gáán!

Lees meer>

Anouk Schreiber

Anouk - Stagiaire Bedrijfskunde | Procesondersteuner

Onze stagiaire Anouk studeert Bedrijfskunde. Maar, ze is ook altijd geïnteresseerd in (persoonlijke) ontwikkeling. Anouk vond een mooie uitdaging in een stage bij Inn-spiratie. De komende tijd zal ze in onze zwerm meevliegen als procesondersteuner en daarnaast houdt ze zich bezig met het in kaart brengen van de processen van Inn-spiratie. “Ik wil tijdens deze stage graag een waardevolle bijdrage leveren aan het optimaliseren en visueel maken van de processen bij Inn-spiratie.

Timon

Timon (ook wel Timontwikkeling genoemd) I Kantoorhond

Onze allerliefst kantoorhond Timon (oftewel Timontwikkeling) is ook onderdeel van onze zwerm. Timon is naast teamontwikkeling vooral geïnteresseerd in een aai, appels, brokjes, eigenlijk alles wat maar met eten te maken heeft. Timon vliegt met ons mee in de zwerm waarin hij ons vooral actief bezig houdt en af en toe liefde komt geven door om een aai te vragen. ”Woef”. 

Stagelopen of werken bij Inn-spiratie?

Stagelopen of werken bij Inn-spiratie?

In onze Zwerm is altijd ruimte voor écht goede mensen. Vreemde vogels die van aanpakken weten. Zoals;

  • Ervaren leidinggevenden die bij ons hun bedrijfskundige ervaring willen omzetten als teamcoach
  • Stuur jouw eigenwijze CV met persoonlijke motivatie, wat jij wilt leren én bijdragen naar info@inn-spiratie.nl