Onze zwerm (team)

Ons logo zegt het eigenlijk al. Wij zijn vrije vogels. Die onze eigen koers bepalen. Niet gebonden aan grote logge systemen en structuren.

Wij werken samen. Niet omdat het moet, maar omdat we dat willen als team. Net zoals een goed georganiseerde zwerm vogels. Samen komen we verder.

Natuurlijk vormt Annelies het hart van de Zwerm.  Zij is de grondlegger van Inn-spiratie en je komt haar in veel van onze programma’s tegen. Maar wanneer het beter past, schakelt ze heel makkelijk de collega’s uit ons team in. Flexibiliteit en maatwerk tegen Inn-spiratie-kwaliteit. #win-win

Benieuwd wie er meevliegen? Hieronder alle vreemde vogels -in alfabetische volgorde- op een rijtje;

Annelies Rulkens-Zielman

Annelies - Directeur/Eigenaar | Expert in teamontwikkeling

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze de beste lessen over sterk teamwork vertaalt naar jouw praktijk. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar bijna 20 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >

Anouk Schreiber

Anouk - Trainer/Coach

Al vanaf jongs af aan is Anouk geïnteresseerd in het doen en laten van mensen. Welk gedrag vertonen ze, welke overtuigingen hebben ze en waar is dat allemaal ontstaan? Wat betekent dat voor de groepsdynamica? Samen met jou als individu of met jullie als team gaat ze graag op ontdekkingstocht naar de ontwikkelpunten en groeimogelijkheden. Anouk is spontaan, open, eerlijk en enthousiast.

Lees meer>

 

Bas van Dreumel

Bas - Trainer/Coach | Ervarend (actief) leren

Bas heeft in zijn loopbaan als Sportinstructeur bij de Landmacht op fysiek en mentaal gebied jarenlang met gedrag mogen ‘spelen’. Het begeleiden van het proces om van een groep een team te maken, is wat hem hierin drijft. Om dit nog meer aandacht en energie te geven is hij naar Inn-spiratie gekomen, waar hij nu als Trainer/Coach is aangehaakt bij de Zwerm.

Lees meer >

 

 

George | Teammascotte

George | Teammascotte

George is de jongste telg van de Zwerm. Hij ligt vaak op kantoor, loopt met ons mee tijdens een coachingswandeling of gaat ook wel eens mee naar een training op de “Inn”. Hoewel zijn looks schattig zijn, is zijn karakter Beagle-waardig en kan hij snurken als een bootwerker. George zorgt voor verbinding en tovert al snel een glimlach op je gezicht. Je maakt hem blij met een knuffel, appels, botjes en brokjes. Kortom; hij houdt van aandacht. 😉 George vliegt met ons mee in de zwerm, houdt ons lekker actief en komt ons en onze gasten liefde geven door om een aai te vragen. “Woef!”

Kim van Keulen

Kim - Trainer/Coach | Ervarend (actief) leren

Als instructeur Leidinggeven en Sport bij Defensie heeft Kim veel ervaring opgedaan met het trainen en begeleiden van teams en teamleiders bij het bereiken van een specifiek doel. Gedrag inzichtelijk maken en koppelen naar jouw dagelijkse praktijk is haar sterke punt. Mijn modules zijn vaak fysiek van aarden laten je ervaren wat het effect van jouw gedrag is.. Kim is scherp, enthousiast en gedreven in haar werk.

Lees meer>

 

Petronella Dochkova-Wiegman

Petronella - Copywriter | Online Inn-spiratie

Verhalen vertellen over Inn-spiratie, zorgen dat we (online) goed gevonden worden én de mond-tot-mond-reclame zo makkelijk mogelijk maken. Dat is wat Petronella in onze Zwerm doet. In de afgelopen jaren kregen wij de meeste nieuwe opdrachten uit het netwerk van onze eigen klanten. Een vet compliment natuurlijk voor de kwaliteit van onze Trainer/Coaches maar dankzij Petronella weten we die verhalen ook makkelijker te verspreiden. #teamwork #vakmanschap #samenverschillendsterk

Rob Rulkens

Rob - Trainer/Coach | Slimme samenwerkingsprocedures

Als officier van Defensie (tegenwoordig reservist) weet Rob als geen ander hoe belangrijk teamwork en leiderschap zijn. “Als het er echt op aan komt, kun je maar beter een sterk team zijn. In veel gevallen kun je dat leren, trainen en vormen.” Wanneer het gaat over “Doelgericht samenwerken” en “Besluitvorming” kan Rob het soms niet laten om zelf weer even een training te geven. Zijn enthousiasme over deze onderwerpen werkt erg aanstekelijk!

Lees verder>