• teamontwikkeling leiderschapsontwikkeling
    Wij versterken samenwerking.

Referenties

"Dank, dank, dank! Verreweg het meest waardevolle traject dat ik ooit gedaan heb."
Ellen Caspers
Businessteam Directeur en Jurist
Lees volledige referentie
"De coachingsgesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik van een toch wat onzekere leidinggevende, ben uitgegroeid tot een zelfverzekerde leidinggevende met frisse ideeën en een duidelijke visie."
Josephine Jacobs
Projectcoördinator
Lees volledige referentie
"Het persoonlijke coachingstraject gericht op leiderschapsontwikkeling, heeft me vooral doen realiseren dat leidinggeven een vak is. Iets waar je echt tijd voor moet vrijmaken in je agenda."
Marion Kok
Vestigingsmanager
Lees volledige referentie
"De kracht van Inn-spiratie zit in het concreet kunnen geven van aanwijzingen. De vertaalslag maken van datgene wat je aan het oefenen bent naar de dagelijkse praktijk in het werkende leven; hoe je ook dan aan kunt voelen en signaleren wat er in de oefeningen naar voren komt. Dat maakt dat het oefenen met sport-en-spel en de toepassing in het werk dichter bij elkaar komen."
Geertje Koolen
Business Controller
Lees volledige referentie
"De ontwapenende stijl van Annelies, gecombineerd met haar vlijmscherpe directheid, hielp ons om snel tot de kern te komen. Ze schakelde daarbij naadloos tussen het ons herinneren aan onze missie, en het aanreiken van haar kennis en kunde als precisie-instrument, en kwam consequent snel in actie zodra concrete plannen zich aandienden."
Roy Willemse
Head of Software Engineering / Agile Lead
Lees volledige referentie
"Door heel gericht en intensief met mezelf aan de slag te gaan tijdens het coachtraject door Annelies heb ik na een aantal inspirerende, persoonlijke en uitdagende coaching sessies de ‘diamant’ in mezelf ontdekt."
Jolanda van Hoorne
Portfoliomanager
Lees volledige referentie
“Annelies laat je met haar uitdagende leiderschapsaanpak met een vergrootglas naar jezelf, naar de leider die in je zit, kijken. Best confronterend in het begin maar uiteindelijk vertrouwd omdat je die persoonlijke leider eigenlijk, diep in je hart, al lang kent."
Ton Bleijenberg
Lead Business Consultant
Lees volledige referentie
''Als jij, de leider die je nu bent, in 4 dagen zo kan groeien, waarom zou je dat je team onthouden? Het door Inn-spiratie uitgewerkte leiderschapsmodel zit zo doordacht in elkaar dat het werkelijk op iedere situatie toepasbaar is. Zelf had ik niet kunnen bevroeden dat een eigenwijze eikel als ik zo'n groei in 4 dagen kon bewerkstelligen.''
Stefan Wiessenberg
Directeur
Lees volledige referentie
Met teamontwikkeling een mooie start van collegeonderhandelingen! Wat begon met “ik” eindigde met “wij”. Die inspirerende morgen groeide het vertrouwen in elkaar. En in een vruchtbaar proces! Met dank aan Inn-spiratie!
Janco Cnossen
Formateur
Lees volledige referentie
"De klik met Annelies is geweldig. Daarnaast heeft zij een team om zich heen verzameld, wat steeds op maat de juiste dingen kan leveren. Het gekozen programma heeft mij en het team veel gebracht. Als MT hebben we echt stappen gezet waar wij wekelijks profijt van hebben!"
Martin van der Lugt
Directeur Uitvoering
Lees volledige referentie
teambuilding referentie teamontwikkeling bouwen vertrouwen
Vertrouwen is gecreëerd, en iedereen is voor zichzelf gaan nadenken. Het besef dat ieder de regie heeft over het eigen werk. Na een paar maanden zie je pas goed dat we allemaal in beweging zijn gekomen. Er zijn grote stappen gezet, zowel als team als individueel. Dit was ons nooit gelukt zonder Inn-spiratie.
Claudia van der Koelen
Teamleider
Lees volledige referentie
Cultuurontwikkeling is leiderschapsontwikkeling. Inn-spiratie liet ons als MT eerst de basis aanpakken. Bij jezelf beginnen dus. We startten met de ontwikkeling de samenwerking tussen de directie en het managementteam, samen het kernteam. Veel inzicht gaf het zogenaamde fysieke onderdeel, waarbij pijnlijk duidelijk werd wat onze primaire handelswijze is.
Prisca Philippi
Consultant | MT lid
Lees volledige referentie
Door het Inn-spiratieprogramma zijn mijn teamleden zich veel bewuster van hun eigen en elkaars rol, houding en gedrag. Er is door de teamontwikkeling van het managementteam nu meer synergie tussen de afdelingen waar ze leiding aan geven. Met dank aan Inn-spiratie!
Tito Franchetti
Sr. Manager Operations
Lees volledige referentie
Door het vertrouwen dat Inn-spiratie mij bood, heb ik steentje voor steentje mijn muur afgebroken om weer in verbinding te komen met de mensen om mij heen. Ik durfde alles te zeggen en kon mijn verhaal, door de goede overdracht onderling, bij iedereen kwijt.
Lea Koster
Teamleider
Lees volledige referentie
teamontwikkeling leiderschapsontwikkeling teamcoaching samenwerken teambuilding
Inn-spiratie heeft ons geholpen door een sterk managementteam te bouwen dat echt een voorbeeld voor anderen is. Hiermee hebben zij een sterke impact op de Divisie. Teamontwikkeling wordt daarmee eigenlijk een cultuurontwikkeling die doorsijpelt. Top!
Maurice van den Bosch
Medisch Directeur
Lees volledige referentie
Al bij de intake werden de juiste vragen gesteld, waardoor er een programmavoorstel kwam dat perfect aansloot. Alles wat we nodig hadden en net iets meer; zo kregen we ook alvast een doorkijkje naar de volgende stap in onze ontwikkeling.
Monique de Jong
Manager Klantcontact
Lees volledige referentie
Veiligheidsregio teamontwikkeling scenariodenken scenario ontwikkeling
Inn-spiratie heeft onze mensen meegenomen in scenario denken en -ontwikkelen en daarnaast in werken met een oogmerk. Met een goed besluitvormingsproces volgens de BOB-structuur (Beeldvorming-Oordeelsvorming-Besluitvorming) kunnen wij nu verder!
Debra Stam
Specialist Opleiden, Trainen en Oefenen (OTO)
Lees volledige referentie
Wat een heerlijke energie hebben de trainers van Inn-spiratie! Vol passie en toewijding zijn mijn teamleiders geconfronteerd met hun sterke kanten van leidinggeven en… wat prachtig dat het team, en ikzelf, weer met ontwikkelpunten zijn thuisgekomen. Bedankt voor de mooie tweedaagse.
Remco Gillissen
Sectormanager I ASVZ
Lees volledige referentie
"Soms bereik je in 1 dag coaching meer dan in weken vergaderen! De frisse blik, technische procesondersteuning en intervisie bracht ons tot nieuwe inzichten, andere zienswijze en verandering van projectbenadering. Een nieuwe kijk, een doorbroken trend en bovenal veel inspiratie. Een meer dan gewenst resultaat en met enorme stroomversnelling als uitwerking. We mogen terugkijken op een hele geslaagde dag!"
Ronald Dierdorp
Directeur
Lees volledige referentie