MBTI voor teams

Inzicht in persoonlijkheden in teamverband

Sterke teams bouwen vanuit individuele talenten en verschillen.

Je werkt met een goed team. En toch merk je dat jullie niet in iedere situatie even effectief zijn. Je voelt dat het tijd is om stappen te gaan zetten in de manier waarop jullie samenwerken. Verschillen tussen individuen als kracht benadrukken in plaats van het een excuus te laten zijn voor gedoe en/of onbegrip. Wil jij met jouw team stappen zetten in het zelfbewustzijn, bouwen aan teamvertrouwen en handvatten hoe je ieders talent in kunt zetten ten behoeve van het teamresultaat? Dan is werken MBTI wat voor jullie!

 

Interesse?

Wat ga je doen?

Tijdens individuele gesprekken, stellen we samen met de deelnemer het “best passende type” vast. Je leert MBTI en daarmee je eigen persoonlijkheid beter kennen. Vervolgens gaan we met het volledig team in gesprek over het teamprofiel en ontdekken we waar iedereen zijn of haar belangrijke toegevoegde waarde kan inzetten.

Wat is het resultaat?

  • Een eigen “best passende type” voor ieder teamlid met ondersteunende materialen om er direct voordeel mee te kunnen doen in de praktijk;
  • Inzicht in elkaars persoonlijkheids- en teamprofiel en voorkeuren zodat er stappen gezet kunnen worden in de verbetering van de samenwerking.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over MBTI voor teams? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Lisanne - Trainer/Coach I Verbinder

Lisanne heeft altijd al een grote interesse gehad in wat mensen beweegt en hoe je het beste uit jezelf of uit een ander kan halen. Haar bedrijfskundige achtergrond als HR en Change Management consultant en haar passie voor de ontwikkeling van de mens zet zij als trainer/coach in om teams te creëren waar je bij wilt horen. Daarnaast zorgt zij voor nog meer verbinding tussen organisaties en Inn-spiratie.

Lees meer >