Workshop Kennismaken met teamontwikkeling

Leer elkaar beter kennen en versterk de samenwerking

Jullie werken al een tijdje samen en dat gaat vaak goed. Maar ook schuurt het wel eens. Je weet dat er meer in zou kunnen zitten wanneer de onderlinge verschillen juist benut zouden worden in plaats van gedoe op levert. Jullie missen de kans om van elkaar te leren en niet in de laatste plaats is de sfeer in je team niet zo fijn als zou kunnen. Je wilt een eerste stap zetten om te kijken of teamontwikkeling wat voor jullie kan zijn. Herken je dit? Dan is onze workshop wat voor jou!

 

DOWNLOAD HIER DE FLYER

 

Zo werken we aan sterk teamwork

Tijdens deze workshop maak je op een inspirerende manier kennis met onze werkwijze. Met jouw team besteden we tijd en aandacht aan het verschil tussen naast elkaar en met elkaar werken en wat hier voor nodig is. We maken kennis met elkaar, we dagen jullie uit om meer van jezelf te laten zien om samenwerking te stimuleren en we ontdekken hoe je met eenvoudige interventies al heel veel (zelf) kunt doen in de ontwikkeling van sterk teamwork.

Deze workshop duurt een dagdeel (3,5 uur) en kan Inn-company georganiseerd worden of boek zelf een toffe locatie naar keuze. Deze workshop kun je ook goed gebruiken tijdens een eigen teamdag, die je afsluit met een informeel teamuitje bijvoorbeeld. Zo blijft het lekker laagdrempelig terwijl je al wel -voorzichtig- de gezelligheid voorbij gaat.

DIRECT BOEKEN

Wat ga je doen?

Eerst verkennen we de theorie; wat gebeurt er in teamvorming? En hoe herken je de fases? Daarna gaan we aan de slag door op een ludieke manier de verschillende teamleden in beeld te brengen. Talenten en valkuilen die je in je team kunt gebruiken. Er is ruimte voor een goed gesprek en we maken vervolgafspraken voor hoe we dit kunnen toepassen op de werkvloer.  Tot hier en nu verder!

 

Wat is het resultaat?

  • Je leert hoe jullie teamontwikkeling en groepsvorming kunt stimuleren;
  • Je hebt inzicht in jezelf en elkaar gekregen op de talenten en valkuilen;
  • Je hebt meer (team)vertrouwen en dit levert effectiviteit en werkplezier op;
  • Je hebt concrete werkafspraken gemaakt;
  • Je hebt buddy’s en medestanders gemaakt van je collega’s in teamontwikkeling.

Kosten en meer informatie

Prijs: € 1.623 incl. 8 deelnemers (excl. btw)

Wil jij meer informatie over de Workshop Kennismaken met teamontwikkeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Annelies - Directeur/Eigenaar | Expert in teamontwikkeling

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze de beste lessen over sterk teamwork vertaalt naar jouw praktijk. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar bijna 20 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >