Workshop Kennismaken met teamontwikkeling

Leer elkaar beter kennen en versterk de samenwerking

Jullie werken al een tijdje samen en dat gaat vaak goed. Maar ook schuurt het wel eens. Je weet dat er meer in zou kunnen zitten wanneer de onderlinge verschillen juist benut zouden worden in plaats van gedoe op levert. Jullie missen de kans om van elkaar te leren en niet in de laatste plaats is de sfeer in je team niet zo fijn als zou kunnen. Je wilt een eerste stap zetten om te kijken of teamontwikkeling wat voor jullie kan zijn. Herken je dit? Dan is onze workshop wat voor jou!

 

DOWNLOAD HIER DE FLYER

 

Zo werken we aan sterk teamwork

Tijdens deze workshop maak je op een inspirerende manier kennis met onze werkwijze. Met jouw team gaan we verkennen hoe echt sterk teamwork eruitziet. Je maakt een analyse van de samenwerking tussen jouw mensen en gaat met concrete tools aan de slag met het oplossen van ‘gerommel’ binnen jouw team. Tot hier en nu verder!

Deze workshop duurt een dagdeel (3,5 uur) en kan Inn-company georganiseerd worden of boek zelf een toffe locatie naar keuze.

 

DIRECT BOEKEN

Wat ga je doen?

Eerst verkennen we de theorie; welk gedrag hoort bij sterk teamwork? En hoe herken je de fases van groepsvorming? Daarna maak je een analyse van jouw huidige teamsituatie, delen resultaten en inzichten en kijken naar jouw rol en invloed.Vervolgens maak je een plan van aanpak hoe je daar in de aankomende periode zelf mee aan de bak kunt op de werkvloer. Tot hier en nu verder!

 

Wat is het resultaat?

  • Je leert hoe jullie teamontwikkeling en groepsvorming kunt stimuleren;
  • Je hebt inzicht in jezelf en elkaar gekregen op de talenten en valkuilen;
  • Je hebt meer (team)vertrouwen en dit levert effectiviteit en werkplezier op;
  • Je hebt concrete werkafspraken gemaakt;
  • Je hebt buddy’s en medestanders gemaakt van je collega’s in teamontwikkeling.

Kosten en meer informatie

Prijs: € 1.498 incl. 7 deelnemers (excl. btw)

Wil jij meer informatie over de Workshop Kennismaken met teamontwikkeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Annelies - Directeur/Eigenaar | Expert in teamontwikkeling

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze de beste lessen over sterk teamwork vertaald naar jouw praktijk. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar 17 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >