Workshop Slimme werkprocessen

Voorkom met slimme werkprocessen onnodige fouten en frustratie

Je weet dat het slimmer, sneller en beter kan. Maar waar te beginnen?

Frustratie over de manier van werken, langs elkaar heen werken, onnodige fouten en frustratie. Herkenbaar? Zet er een streep onder samen en ga aan de bak met deze praktische kant in het versterken van samenwerking; maak slimme werkprocessen!

 

DOWNLOAD HIER DE FLYER 

 

Zo werken we aan slimme werkprocessen

Deze workshop is met recht een ‘work-shop’; we gaan namelijk echt aan het werk samen met het verbeteren van jullie werkprocessen. In een groep van maximaal 20 deelnemers verkennen we het begrip “Procesoptimalisatie”. Wat is het en waar komt het vandaan? Maar veel belangrijker nog; wat kun je er mee? Vanuit dit inzicht gaan we vervolgens aan de slag met jullie eigen werkprocessen; hoe breng je ze in kaart en waar liggen de verbeterkansen? We stimuleren jullie in subgroepen om in gesprek te gaan over daar waar inzichten nog ‘schuren’. We verzamelen verbeterideeën, tekenen de werkprocessen uit, leggen de eerste hand aan werkinstructies en maken SMART-afspraken over hoe deze workshop opgevolgd  gaat worden.

Want na deze workshop gaat dit proces volop verder; het is een inspirerende kick-off van een periode waarin jullie alle werkprocessen kunnen opschonen en optimaliseren. Een professionaliseringsslag waar veel teams tegen op zien maar ongelofelijk blij mee zijn wanneer het geregeld is. Dus als je het dan tóch moet doen, kun je het maar beter zo inspirerend mogelijk doen, niet waar?

Deze praktische workshop  kan Inn-company georganiseerd worden of boek zelf een toffe locatie naar keuze. In Corona-tijd hebben we gemerkt dat deze workshop ook heel goed online te volgen is, via Microsoft Teams bijvoorbeeld. Wel is het dan prettig wanneer deelnemers al aardig bedreven zijn in online samenwerken en beschikking hebben over een goede internetverbinding en faciliteiten.

 

DIRECT BOEKEN


Wat vinden andere deelnemers?

"De workshop Slimme Werkprocessen heeft ons aan het denken gezet en was zo een inspirerende kickoff van een ontwikkeltraject met ons team. De inhoud gaf ons veel duidelijkheid over het proces wat voor ons lag en het enthousiasme van de Trainers van Inn-spiratie maakte dat we stonden te popelen om er daarna mee aan de slag te gaan."
Workshop Slimme Werkprocessen | Demi Scholten
Teamsecretaresse

Wat ga je doen?

Na een frisse en prikkelende kennismaking, leggen we eerst even een goede basis; inzicht in het ‘wat en waarom’ door een praktische theorieles. Vanuit dit inzicht gaan we vervolgens aan de slag met jullie eigen werkprocessen; hoe breng je ze in kaart en waar liggen de verbeterkansen? We stimuleren jullie in subgroepen om in gesprek te gaan over daar waar inzichten nog ‘schuren’. Met als doel om aan het einde van de workshop al de eerste resultaten op papier te hebben!

Wat is het resultaat?

  • De eerste opzet van jullie eigen processen, visueel vastgelegd;
  • Bruikbare en praktische formats voor procesmapping en werkinstructies;
  • Gemeenschappelijk denkkader over slimme werkprocessen (o.a. LEAN);
  • Concrete acties tot op persoonsniveau hoe iedereen kan bijdragen aan ontwikkeling;
  • Advies op maat van onze trainer/coaches voor borging in jullie praktijksituatie;
  • Energie in het team om door te pakken.

Kosten en meer informatie

Prijs: € 2.748 incl. 8 deelnemers (excl. btw)

Wil jij meer informatie over de Workshop Slimme werkprocessen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Annelies - Directeur/Eigenaar | Expert in teamontwikkeling

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze de beste lessen over sterk teamwork vertaalt naar jouw praktijk. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar bijna 20 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >