Besluitvorming tijdens teamoverleg

Workshop Teams ontwikkelen

Bouw sterke(re) teams met concrete tools

Je ziet het voor je gebeuren: er is gedoe in je team, openlijk en onderhuids. Jouw teamleden werken naast elkaar, in plaats van met elkaar. Ze missen de kans om van elkaar te leren en niet in de laatste plaats is de sfeer in je team niet zo fijn als zou kunnen. Herken je dit, maar weet je niet hoe je moet ingrijpen om sámen weer vooruit te komen? Dan is er werk aan de winkel. Vooral voor jou, want een van jouw 4 basisrollen als leider is die van ‘Teamontwikkelaar’. Tijdens deze workshop ‘Teams ontwikkelen’ leer je hoe jij gericht kunt ingrijpen in groepsprocessen om de samenwerking te versterken. Wordt jouw team straks misschien zelfs een ‘team waar je bij wilt horen’?

 

DOWNLOAD HIER DE FLYER

 

Zo werken we aan sterk teamwork

Tijdens deze workshop maak je op een inspirerende manier kennis met onze werkwijze. In een groep van maximaal 8 deelnemers verkennen we hoe echt sterk teamwork eruitziet. Je maakt een analyse van de samenwerking tussen jouw mensen en gaat met concrete tools aan de slag met het oplossen van ‘gerommel’ binnen jouw team. Tot hier en nu verder!

Deze workshop is geschikt voor leidinggevenden, verzameld in een managementteam of als onderdeel van een breder managementdevelopment traject.

Deze workshop duurt een hele dag en kan Inn-company georganiseerd worden of boek zelf een toffe locatie naar keuze.

DIRECT BOEKEN

 


Wat vinden andere deelnemers?

Het was een zeer leerzame workshop! De bekende en minder bekende theorieën waren direct toepasbaar in de praktijk. De analyse van de trainer was af en toe 'pijnlijk' correct. Smaakt naar meer!
Teams ontwikkelen l Arnold van Brouwershaven
Teamleider

Wat ga je doen?

Deze workshop is voor ervaren – en voor startende leidinggevenden en HR-professionals. Eerst verkennen we de theorie; welk gedrag hoort bij sterk teamwork? En hoe herken je de fases van groepsvorming? Daarna maak je een analyse van jouw huidige teamsituatie, delen we resultaten en inzichten en kijken we naar jouw eigen rol en invloed. Vervolgens maak je een plan van aanpak hoe je daar in de aankomende periode zelf mee aan de bak kunt op de werkvloer.

 

Wat is het resultaat?

  • Je hebt kennis over de vijf elementen van sterk teamwork en wat dit bedreigt;
  • Je leert hoe jij teamontwikkeling en groepsvorming kunt stimuleren;
  • Je hebt een analyse gemaakt van waar jouw team staat en wat er nodig is;
  • Je hebt een concreet actieplan gemaakt;
  • Je hebt buddy’s en medestanders gemaakt van je collega’s in teamontwikkeling.

Kosten en meer informatie

Prijs: € 2.798 incl. 7 deelnemers (excl. btw)

Wil jij meer informatie over de Workshop Teams ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Annelies - Directeur/Eigenaar | Expert in teamontwikkeling

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze de beste lessen over sterk teamwork vertaalt naar jouw praktijk. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar bijna 20 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >