Besluitvorming tijdens teamoverleg

Workshop Teams ontwikkelen

Bouw sterke(re) teams met concrete tools

Je ziet het voor je gebeuren: er is gedoe in je team, openlijk en onderhuids. Jouw teamleden werken naast elkaar, in plaats van met elkaar. Ze missen de kans om van elkaar te leren en niet in de laatste plaats is de sfeer in je team niet zo fijn als zou kunnen. Herken je dit, maar weet je niet hoe je moet ingrijpen om sámen weer vooruit te komen? Dan is er werk aan de winkel. Vooral voor jou, want een van jouw 4 basisrollen als leider is die van ‘Teamontwikkelaar’. Tijdens deze workshop ‘Teams ontwikkelen’ leer je hoe jij gericht kunt ingrijpen in groepsprocessen om de samenwerking te versterken. Wordt jouw team straks misschien zelfs een ‘team waar je bij wilt horen’?

 

DIRECT INSCHRIJVEN

 

Zo werken we aan sterk teamwork

De aanpak van Inn-spiratie is pragmatisch, baanbrekend en op z’n zachtst gezegd ‘anders’. We vertalen militaire lessen en ervaringen met teamwork naar jouw praktijk. Onze methode van teamontwikkeling is gebaseerd op de manier waarop militaire teams en hun leiders binnen Defensie gevormd worden. Leren, Trainen, Vormen. Geschikt voor diegenen die bereid zijn om ervoor te gaan. Tijdens deze workshop maak je op een inspirerende manier kennis met onze werkwijze. In een groep van maximaal 8 teamleiders, managers, HR-adviseurs en teamcoaches verkennen we hoe echt sterk teamwork eruitziet. Je maakt een analyse van de samenwerking tussen jouw mensen en gaat met concrete tools aan de slag met het oplossen van ‘gerommel’ binnen jouw team. Tot hier en nu verder!

 

Kies hier jouw workshopdatum

De workshop ‘Teams ontwikkelen’ wordt gegeven op verschillende vrijdagen in het jaar en vindt plaats in Zwolle van 9:00 – 17:00 uur. Inclusief studiemateriaal, volledige verzorging en een borgingsgesprek na afloop. Er is plek voor 6 tot 8 deelnemers. Kies de workshopdatum die past in jouw agenda en meld je direct aan!

27mar09:0017:00Workshop Teams OntwikkelenConcrete tools om sterke teams te kunnen bouwen

12jun09:0017:00Workshop Teams OntwikkelenConcrete tools om sterke teams te kunnen bouwen

23okt09:0017:00Workshop Teams OntwikkelenConcrete tools om sterke teams te kunnen bouwen


Wat vinden andere deelnemers?

Het was een zeer leerzame workshop! De bekende en minder bekende theorieën waren direct toepasbaar in de praktijk. De analyse van de trainer was af en toe 'pijnlijk' correct. Smaakt naar meer!
Teams ontwikkelen l Arnold van Brouwershaven
Teamleider

Wat ga je doen?

Deze workshop is voor ervaren – en voor startende leidinggevenden en HR-professionals. Eerst verkennen we de theorie; welk gedrag hoort bij sterk teamwork? En hoe herken je de fases van groepsvorming? Daarna maak je een analyse van jouw huidige teamsituatie, delen we resultaten en inzichten en kijken we naar jouw eigen rol en invloed. Vervolgens maak je een plan van aanpak hoe je daar in de aankomende periode zelf mee aan de bak kunt op de werkvloer.

Wat is het resultaat?

  • Je hebt kennis over de vijf elementen van sterk teamwork en wat dit bedreigt;
  • Je leert hoe jij teamontwikkeling en groepsvorming effectief kunt stimuleren;
  • Je hebt een analyse gemaakt van waar jouw team staat en wat er nodig is;
  • Je hebt een concreet actieplan voor een betere samenwerking binnen jouw team gemaakt;
  • Je hebt een waardevol netwerk opgebouwd met ambitieuze groepsgenoten.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over Workshop Teams ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Lisanne - (Hoofd) Trainer/Coach I Teamontwikkeling | Relatiebeheer

Lisanne heeft altijd al een grote interesse gehad in wat mensen beweegt en hoe je het beste uit jezelf of uit een ander kan halen. Haar bedrijfskundige achtergrond als HR en Change Management consultant en haar passie voor de ontwikkeling van de mens zet zij als trainer/coach in om teams te creëren waar je bij wilt horen. Daarnaast zorgt zij voor nog meer verbinding tussen organisaties en Inn-spiratie.

Lees meer >