• To grow yourself you must know yourself

Anouk Schreiber

Mijn profiel
Spontaan, open, eerlijk, positief en nieuwsgierig. Dat is hoe anderen mij beschrijven, maar ook hoe ik mijzelf zie en wat ik belangrijk vind. Ik vind mensen en alles wat hen beweegt heel interessant. Ik ga graag met je in gesprek om te ontdekken hoe je in het leven staat en waar dat vandaan komt. Ik geloof dat het ontzettend waardevol is om met elkaar het goede gesprek aan te gaan en te ontdekken wat er goed gaat, maar ook waar de verbeterpunten liggen.

Mijn rol
Binnen Inn-spiratie werk ik als Trainer/Coach mee aan programma’s op het gebied van team- en leiderschapsontwikkeling. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde kwam ik voor het eerst in contact met Inn-spiratie. Ik deed mijn eerste stage bij Inn-spiratie en later ook mijn afstudeerstage. Hierna bleef ik steeds betrokken bij de organisatie. Eerst als Teamversterker en inmiddels als Trainer/Coach.

Mijn verhaal
Ik vind heel veel dingen leuk en iets wat ik niet ken wekt snel mijn interesse. Vandaar dat ik ook al veel verschillende banen heb gehad. Van horeca tot examentrainer en van kredietacceptant tot teamcoach. De rode draad is echter altijd het samenwerken met mensen. Hier heb ik ook veel over geleerd tijdens mijn opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Inmiddels heb ik mijn eigen coachpraktijk en ben ik onderdeel van de Zwerm van Inn-spiratie. Ik houd van de afwisseling en uitdagingen die dit werk met zich meebrengt. Ik krijg er energie van om met jou als individu of jullie als team te ontdekken welke volgende stappen er te zetten zijn om verder te ontwikkelen en te groeien. Hierbij houd ik je wanneer nodig een liefdevolle spiegel voor.

Verder vind ik het in mijn vrije tijd heerlijk om tijd door te brengen met de mensen om mij heen. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee katjes en ik heb een fijn sociaal leven. Daarnaast ga ik heel graag op reis om andere landen, culturen en natuur te ontdekken.

Anouk Schreiber

Trainer/Coach

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.