Training Feedback

Voeren jullie al het èchte gesprek?

Voeren jullie al het èchte gesprek? Of draaien jullie nog vaak om de hete brij heen? Feedback is onmisbaar in een goede samenwerking. De vraag is alleen hoe?

“Het echte gesprek” kenmerkt zich door verbinding, helderheid, kwetsbaarheid en kracht. Je hebt er een flinke dosis lef voor nodig om elkaar echt te vertellen wat je van elkaar nodig hebt in de samenwerking. Geven èn ontvangen. Goede interactie is belangrijk om op elkaar te kunnen en willen leunen als het er écht op aankomt of wanneer je vooruit wilt.

Tijdens deze teamdag met Inn-spiratie gaan we de gezelligheid voorbij door niet alleen les te geven of er over te praten, maar het ook gewoon te doen. We brengen jullie met feedback en boksen in beweging. Durven jullie het aan?

 

DIRECT BOEKEN

 

Zo worden jullie een team waar je bij wilt horen

Onze aanpak is pragmatisch, baanbrekend en op z’n zachtst gezegd ‘anders’. Tegelijkertijd maken we gebruik van waardevolle theorie om jullie teamontwikkeling te ondersteunen. Met de Training Feedback krijgen jullie een helder beeld van de kwaliteit van interactie en feedback én wordt duidelijk waar jullie ontwikkelpunten liggen.

Niet alleen de teamontwikkelingstheorieën die wij toepassen, maar ook onze eigen ontwikkelstrategie is gebaseerd op de manier waarop militaire teams en hun leiders binnen Defensie worden gevormd. Leren, Trainen, Vormen. Jullie komen met ons ‘plaatje, daadje, praatje’ letterlijk in beweging; op energieke en inspirerende wijze verbinden we de theorie met praktijk.

 

“Wat ik fijn vind bij Inn-spiratie is dat zaken tastbaar worden gemaakt. Het grotere geheel wordt in kleine stukjes gehakt en aan de hand van concrete opdrachten per persoon ga je aan de slag. Dat maakt dat je ook echt wat gaat doen met de inzichten en leerervaring. Daarin zag ik tijdens de Teamdag Feedback & boksen een mooie wisselwerking tussen ons team en Inn-spiratie. Iedereen heeft veel gegeven en dat zorgt er ook voor dat er veel uit is gekomen.”

-Geertje Koolen, Business Controller & MT-lid-

Over onze trainers/ coaches

De trainers in ons team, een flexibele zwerm van professionals, bestaat uit twee stromingen; de trainers met een bedrijfskundige achtergrond (zoals Annelies, de Directeur/Eigenaar van Inn-spiratie bijvoorbeeld) en daarnaast de Trainer/Coaches met een achtergrond bij Defensie. Deze oud-militairen delen hun bijzondere kennis over het Leren, Trainen en Vormen van leiderschap en teamwork in onze programma’s met jou. Maar daar blijft het niet bij. Door de samenwerking tussen de twee stromingen vertalen we dit naar jouw praktijk. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Daarmee brengen we het beste uit twee werelden samen. Jullie ontvangen van hen directe feedback op basis van de theorie die jullie op de ‘zachte steen’ hebben mogen ontvangen.

 

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE


Wat vinden andere deelnemers?

"Soms bereik je in 1 dag coaching meer dan in weken vergaderen! De frisse blik, technische procesondersteuning en intervisie bracht ons tot nieuwe inzichten, andere zienswijze en verandering van projectbenadering. Een nieuwe kijk, een doorbroken trend en bovenal veel inspiratie. Een meer dan gewenst resultaat en met enorme stroomversnelling als uitwerking. We mogen terugkijken op een hele geslaagde dag!"
Teamdag met DT | Ronald Dierdorp
Directeur

Wat ga je doen?

Deze feedbacktraining is voor teams met de ambitie om écht beter samen te werken en die de gezelligheid voorbij durven. Dit traject bestaat in totaal uit 3 contactmomenten. Op dag 1 maken we kennis met de individuele teamleden en verkennen we de persoonlijke uitdagingen en delen we de voorbereidingsopdracht. Op dag 2 gaan we met jullie als team aan de slag. Eerst met de theorie en vervolgens brengen we het in praktijk. Dat doen we door “Boksen” in te zetten als een heel krachtig middel om sterke metaforen te kunnen leggen. Maar uiteindelijk gaat het er om dat jullie ook écht met elkaar in gesprek gaan. Kwetsbaar en tot sterk. Doorbreken van de status quo en stappen zetten in de ontwikkeling van sterk teamwork. Aan het einde van de dag maken we een concreet actieplan hoe jullie deze inzichten levend houden. Het 3e contactmoment is een borgingsgesprek bij jullie op locatie.

Wat is het resultaat?

  • Gemeenschappelijk denkkader over sterk teamwork (o.b.v. de ‘Piramide van Lencioni’);
  • Theoretisch kader over feedback is gedeeld;
  • Energieke en actieve kennismakingsles met boksen;
  • Individuele ontwikkelpunten zijn bekend en bespreekbaar in de groep;
  • De eerste feedback gesprekken zijn gevoerd en er zijn afspraken gemaakt over de gesprekken die nog gevoerd mogen worden;
  • Advies op maat van onze procesbegeleiders voor borging in jullie praktijksituatie.

Kosten en meer informatie

Prijs: € 6.346 incl. 7 deelnemers (excl. btw)

Wil jij meer informatie over de Training Feedback? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Bas - Trainer/Coach | Ervarend (actief) leren

Bas heeft in zijn loopbaan als Sportinstructeur bij de Landmacht op fysiek en mentaal gebied jarenlang met gedrag mogen ‘spelen’. Het begeleiden van het proces om van een groep een team te maken, is wat hem hierin drijft. Om dit nog meer aandacht en energie te geven is hij naar Inn-spiratie gekomen, waar hij nu als Trainer/Coach is aangehaakt bij de Zwerm.

Lees meer >