• “It’s not how good you are, but how good you want to be.”

Bas van Dreumel

Mijn profiel

Mijn kernkwaliteiten zijn: waarmaken, ontwikkelen, doorgronden en spelen.

Mijn stijl/karakter typeert zich als; energiek, enthousiast, direct, analyserend, bevlogen en mensgericht. Door deze aparte mix van mijn karakter heb je garantie op een respectvolle maar serieuze aanpak. We gaan zeker weten lachen en als het moet is er ook ruimte voor een traan.

Mijn verhaal

Op jonge leeftijd wist ik vrij duidelijk wat me interesseerde. Sporten en onder de mensen zijn is hetgeen wat ik leuk vind. CIOS was daardoor ook een logische keuze, al zag ik dit meer als plezier dan als school. De uitdaging zocht ik in deze periode in, maar vooral ook buiten de opleidingen.

Toen uiteindelijk Defensie op mijn pad kwam was het juiste spoor weer gevonden. Als LO&Sportinstructeur bij de Landmacht geef ik fysieke en mentale trainingen aan individuen en groepen. Het ‘doen en laten’ van iemand en het verklaren van dit gedrag kreeg steeds meer mijn aandacht. Na 15 jaar te hebben ‘gespeeld met gedrag’ met individuen en groepen is deze interesse alleen maar toegenomen.

Het zien groeien van een groep individuen naar een team die met elkaar werkt geeft mij enorm veel voldoening. Een bijdrage te mogen leveren aan het proces om het TEAM te mogen vormen wilde ik graag uitbreiden buiten Defensie. Bij deze zoektocht naar meer is de connectie met Inn-spiratie tot stand gekomen en wat ben ik daar blij mee.

Mijn persoonlijke ontdekkingsreis is hier verder gegaan en mede hierdoor kan ik nu beter duiden waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Ik vind vakmanschap enorm waardevol. Vanuit dit vakmanschap wil ik betekenisvol voor anderen zijn en bij voorkeur op een wijze die origineel is. Wanneer mensen de wil hebben om naar een doel toe te werken, zullen we elkaar snel ontmoeten. Hierbij komen mijn kwaliteiten dan ook het beste tot zijn recht.

Ik werk o.a. mee aan de volgende programma's

Training Feedback
Teamontwikkeling

Een impactvolle training gefocust op het geven van waardevolle feedback. Geen flauwe rollenspellen maar gewoon direct met elkaar aan de slag onder goede begeleiding.

Teamontwikkeling - Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring
Teamdiagnose
Teamontwikkeling

Een inspirerende nulmeting bij de ontwikkeling van sterk teamwork. Maak voor iedereen zichtbaar en bespreekbaar wat er nog te doen is in teamontwikkeling.

Bas van Dreumel

Trainer/Coach | Ervarend (actief) leren

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.