Workshop Besluitvorming

Met een slim proces nooit meer een half besluit

By failing to prepare, you are preparing to fail.

-Benjamin Franklin-

Daar zit je dan als Management Team. Wéér een vergadering waarin jullie vooral bezig zijn om bij te sturen, om fouten te herstellen. Elk genomen besluit wordt weer aan de kaak gesteld, om over  ‘plan’ nog maar te zwijgen. “Ik zei het nog…” Heb je inmiddels nèt iets te vaak gehoord. Of het nu aan tafel was of later bij het koffiezetapparaat. Zou het niet lekker zijn als jullie gewoon vooruit konden samen?

Tijdens de Workshop “Besluitvorming” leren jullie de systematiek die ligt onder gedegen besluitvorming, zoals deze ook bij Defensie geleerd wordt. Het klinkt misschien omslachtig om besluitvorming in stappen op te bouwen, maar je komt er al snel achter dat je op de (middel) lange termijn heel veel tijd en energie bespaart wanneer je dingen in een keer goed kunt doen. Stap voor stap nemen we je mee in de verschillende fases van besluitvorming èn je gaat er ook direct mee oefenen als team. Zo kun je er tijdens je volgende MT vergadering ook al direct van profiteren.

DIRECT BOEKEN

 

Leer meer uit je team halen met een gedegen besluitvormingsproces.

Tijdens deze workshop maak je op een inspirerende manier kennis met onze werkwijze. Met jouw team gaan we verkennen hoe echt sterk teamwork eruitziet.

Deze workshop is geschikt voor leidinggevenden, verzameld in een managementteam of als onderdeel van een breder managementdevelopment traject.

Deze workshop duurt een dagdeel (3,5 uur) en kan Inn-company georganiseerd worden of boek zelf een toffe locatie naar keuze.

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop leer je volgens welk natuurlijk proces wij als mensen besluiten nemen en hoe je met een paar slimme stappen geen halve besluiten meer neemt. Je leert over draagvlak, commitment en inspraak en hoe je deze zo slim mogelijk organiseert. We gaan aan de slag met concrete casuïstiek uit jouw praktijk en je vertaalt nieuwe inzichten daarmee direct naar jouw praktijk.

Wat is het resultaat?

  • Je weet het nut en belang van gedegen besluitvorming;
  • Je kent het verschil tussen intuïtieve en gedegen besluitvorming;
  • Je leert de fasen in besluitvorming en weet hoe je deze praktisch toe kunt passen;
  • Je organiseert meer commitment van jouw teamleden op de genomen besluiten;
  • Je hebt een netwerk opgebouwd van ambitieuze groepsgenoten.

Kosten en meer informatie

Prijs: € 1.623 incl. 7 deelnemers (excl. btw)

Wil jij meer informatie over de Workshop Besluitvorming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Rob - Trainer/Coach | Slimme samenwerkingsprocedures

Als officier van Defensie (tegenwoordig reservist) weet Rob als geen ander hoe belangrijk teamwork en leiderschap zijn. “Als het er echt op aan komt, kun je maar beter een sterk team zijn. In veel gevallen kun je dat leren, trainen en vormen.” Wanneer het gaat over “Doelgericht samenwerken” en “Besluitvorming” kan Rob het soms niet laten om zelf weer even een training te geven. Zijn enthousiasme over deze onderwerpen werkt erg aanstekelijk!

Lees verder>