Workshop Doelgericht Samenwerken

Geef vrijheid in handelen, krijg topprestaties terug

Misschien herken je dit: voor elke beslissing die genomen moet worden, gaan de teamleden naar de leidinggevende. En dat terwijl het allemaal hoogopgeleide professionals zijn. Nemen zij niet hun verantwoordelijkheid? Of ligt er misschien toch ook ontwikkelruimte voor  samenwerking en de manier van communiceren met elkaar? Tijdens deze workshop ‘Doelgericht Samenwerken’ leer je het maximale uit je mensen te halen en optimaal gebruik te maken van het intellectuele vermogen binnen je team. Schrijf je in en werk aan een topteam!

 

DIRECT BOEKEN

 

Leer meer uit je team halen met sterke opdrachten die uitdagen

Tijdens deze workshop maak je op een inspirerende manier kennis met onze werkwijze. Met jouw team gaan we verkennen hoe echt sterk teamwork eruitziet.

Deze workshop duurt een dagdeel (3,5 uur) en kan Inn-company georganiseerd worden of boek zelf een toffe locatie naar keuze.

 


Wat vinden andere deelnemers?

Zeer fijn dat er in kleine groepen gewerkt wordt, daardoor is er veel persoonlijke aandacht. Het was een goede training, met inzichten die ik gelijk in praktijk ga brengen. Ik ga er direct mee aan de slag!
Doelgericht leiden | Gijs Damen
Teamleider bij ASVZ

Wat ga je doen?

Deze workshop is geschikt voor teams. Sterke opdrachten; waar bestaan die uit? We leren het belang van een duidelijk doel en duidelijke kaders (stellen). Maar ook hoe je het beste uit je mensen haalt door middel van de structuur en voorwaarden van “Doelgericht Samenwerken”. En uiteraard vertaal je met je team de inzichten in concrete stappen richting jouw organisatie.

 

Wat is het resultaat?

  • Je weet wat ‘doelgericht samenwerken’ inhoudt en wat daarvan de voordelen zijn;
  • Je kent de voorwaarden en de structuur van ‘doelgericht samenwerken’;
  • Je kunt meer helderheid bieden aan je teamleden en hen effectiever aansturen;
  • Je kunt je uitvoerende werkdruk verlagen en je focus verleggen naar de grote lijnen;

Kosten en meer informatie

Prijs: € 1.498 incl. 7 deelnemers (excl. btw)

Wil jij meer informatie over de Workshop Doelgericht Samenwerken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Annelies - Directeur/Eigenaar | Expert in teamontwikkeling

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze de beste lessen over sterk teamwork vertaald naar jouw praktijk. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar 17 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >