Workshop Doelgericht Leiden

Geef vrijheid in handelen, krijg topprestaties terug

Misschien herken je dit: voor elke beslissing die genomen moet worden, gaan de teamleden naar de leidinggevende. En dat terwijl het allemaal hoogopgeleide professionals zijn. Nemen zij niet hun verantwoordelijkheid? Of ligt er misschien toch ook ontwikkelruimte voor  samenwerking en de manier van communiceren met elkaar? Tijdens deze workshop ‘Doelgericht leiden’ leer je het maximale uit je mensen te halen en optimaal gebruik te maken van het intellectuele vermogen binnen je team.

 

DIRECT BOEKEN

 

Leer meer uit je team halen met sterke opdrachten die uitdagen

Tijdens deze workshop maak je op een inspirerende manier kennis met onze werkwijze. Met jouw team gaan we verkennen hoe echt sterk teamwork eruitziet.

Deze workshop is geschikt voor leidinggevenden, verzameld in een managementteam of als onderdeel van een breder managementdevelopment traject.

Deze workshop duurt een dagdeel (3,5 uur) en kan Inn-company georganiseerd worden of boek zelf een toffe locatie naar keuze.

 


Wat vinden andere deelnemers?

Zeer fijn dat er in kleine groepen gewerkt wordt, daardoor is er veel persoonlijke aandacht. Het was een goede training, met inzichten die ik gelijk in praktijk ga brengen. Ik ga er direct mee aan de slag!
Doelgericht leiden | Gijs Damen
Teamleider bij ASVZ

Wat ga je doen?

Sterke opdrachten; waar bestaan die uit? We leren het belang van een duidelijk doel en duidelijke kaders (stellen). Maar ook hoe je het beste uit je mensen haalt door middel van de structuur en voorwaarden van “Doelgericht Samenwerken”. We laten ons hierbij inspireren door de lessen van Defensie rondom het onderwerp “Opdrachtgerichte Commandovoering”. En uiteraard vertaal je de inzichten in concrete stappen richting jouw organisatie.

 

Wat is het resultaat?

  • Je weet wat ‘doelgericht leiden’ inhoudt en wat daarvan de voordelen zijn;
  • Je kent de voorwaarden en de structuur van ‘doelgericht leiden’;
  • Je kunt meer helderheid bieden aan je teamleden en hen effectiever aansturen;
  • Je kunt je uitvoerende werkdruk verlagen en je focus verleggen naar de grote lijnen;

Kosten en meer informatie

Prijs: € 1.623 incl. 7 deelnemers (excl. btw)

Wil jij meer informatie over de Workshop Doelgericht Leiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Rob - Trainer/Coach | Slimme samenwerkingsprocedures

Als officier van Defensie (tegenwoordig reservist) weet Rob als geen ander hoe belangrijk teamwork en leiderschap zijn. “Als het er echt op aan komt, kun je maar beter een sterk team zijn. In veel gevallen kun je dat leren, trainen en vormen.” Wanneer het gaat over “Doelgericht samenwerken” en “Besluitvorming” kan Rob het soms niet laten om zelf weer even een training te geven. Zijn enthousiasme over deze onderwerpen werkt erg aanstekelijk!

Lees verder>