Workshop Doelgericht Leiden

Geef vrijheid in handelen, krijg topprestaties terug

Misschien herken je dit: voor elke beslissing die genomen moet worden, komen je teamleden naar jou toe. En dat terwijl het allemaal hoogopgeleide professionals zijn. Nemen zij niet hun verantwoordelijkheid? Of ligt er misschien toch ook ontwikkelruimte voor jouw leiderschap en je eigen manier van communiceren? Tijdens deze workshop ‘Doelgericht leiden’ leer je het maximale uit je mensen te halen en optimaal gebruik te maken van het intellectuele vermogen binnen je team. Schrijf je in en werk aan een topteam!

 

DIRECT INSCHRIJVEN

 

Leer meer uit je team halen met sterke opdrachten die uitdagen

Onze aanpak is pragmatisch, baanbrekend en op z’n zachtst gezegd ‘anders’. Niet alleen de leiderschapstheorieën die wij toepassen, maar ook onze eigen ontwikkelstrategie is gebaseerd op de manier waarop militaire teams en hun leiders binnen Defensie worden gevormd. Leren, Trainen, Vormen. In deze workshop met maximaal 8 teamleiders en -managers, maak je op een inspirerende manier kennis met onze methode van leiderschapsontwikkeling. Je maakt een analyse van jouw manier van communiceren en leert ‘doelgericht leiden’ om de volgende dag succesvol mee aan de slag te gaan.

 

Over onze trainers/ coaches

Ons team van trainers/ coaches bestaat voor het overgrote deel uit oud-militairen die hun kennis en ervaringen bij ons doorvertalen naar de burgermaatschappij. Wat zij leerden in de praktijk en tijdens de Algemene Kader Opleiding bij Defensie, dragen ze op een heldere en nuchtere wijze over naar teams in het bedrijfsleven, de overheid, zorg en het onderwijs. Daarmee brengen we het beste uit twee werelden samen.


Wat vinden andere deelnemers?

Zeer fijn dat er in kleine groepen gewerkt wordt, daardoor is er veel persoonlijke aandacht. Het was een goede training, met inzichten die ik gelijk in praktijk ga brengen. Ik ga er direct mee aan de slag!
Doelgericht leiden | Gijs Damen
Teamleider bij ASVZ

Wat ga je doen?

Deze workshop is voor teamleiders en -managers, maar is ook geschikt voor projectleiders. We nemen samen jouw eigen leiderschapscommunicatie onder de loep. Sterke opdrachten; waar bestaan die uit? We leren het belang van een duidelijk doel en duidelijke kaders (stellen). Maar ook hoe je het beste uit je mensen haalt door middel van de structuur en voorwaarden van “Doelgericht Leiden”. En uiteraard vertaal jij de inzichten in concrete stappen richting jouw leiderschapspraktijk.

Wat is het resultaat?

  • Je weet wat ‘doelgericht leiden’ inhoudt en wat daarvan de voordelen zijn;
  • Je kent de voorwaarden en de structuur van ‘doelgericht leiden’;
  • Je kunt meer helderheid bieden aan je teamleden en hen effectiever aansturen;
  • Je kunt je uitvoerende werkdruk verlagen en je focus verleggen naar de grote lijnen;
  • Je hebt een waardevol netwerk opgebouwd met ambitieuze groepsgenoten.

Deelnamekosten en meer informatie

Prijs: € 249 excl. btw

Wil jij meer informatie over de Workshop Doelgericht Leiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Rob - Trainer/Coach | Mede-eigenaar | Planning & Staf

Als officier van Defensie (tegenwoordig reservist) weet Rob als geen ander hoe belangrijk teamwork en leiderschap zijn. “Als het er echt op aan komt, kun je maar beter een sterk team zijn. In veel gevallen kun je dat leren, trainen en vormen.” Rob werkt als trainer/coach mee aan het versterken van teams en hun leiders, maar kun je ook tijdelijk als Interim Manager toevoegen aan je organisatie. Rob is een verbindende factor tussen people & procedures.

Lees meer >