• teamontwikkeling leiderschapsontwikkeling
    Wij versterken samenwerking.

Persoonlijke Coaching | Josephine Jacobs

Vanuit mijn werkgever kreeg ik de kans om een coachingstraject voor (beginnende) leidinggevenden te volgen. Na een zoektocht kwam ik terecht bij Inn-spiratie en ik had direct een goed gevoel bij de inspirerende, maar ook nuchtere Annelies.

Het is moeilijk in een aantal woorden te vatten wat het traject me heeft opgeleverd, als leidinggevende maar ook als mens. De benadering waarin privé en professioneel met elkaar in verbinding staan kan ik inmiddels dan ook volledig onderschrijven. De gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik van een toch wat onzekere leidinggevende, die niet heel helder had wat haar rol was en of ze überhaupt geschikt was als leidinggevende, ben uitgegroeid tot een zelfverzekerde leidinggevende met frisse ideeën en een duidelijke visie (aldus de feedback van mijn eigen leidinggevende 😊).

Privé heb ik dankzij de aanpak van Annelies zaken aangepakt die mij beperkte in elke vorm van ontwikkeling en dat heeft me ontzettend veel opgeleverd. Ik kan iedereen die wil groeien in dit mooie vak (en in het algemeen) Inn-spiratie aanraden.  Je zult er geen spijt van krijgen!

Aan deze case hebben meewerkt

Annelies Rulkens-Zielman