• "Als je stopt met bewegen stopt het denken."

Kim Groen-van Keulen

Mijn profiel

Ik ben enthousiast, gedreven, leergierig, open, eerlijk en sportief . Ik wil altijd het best haalbare op de mat leggen. Hierdoor ben ik kritisch naar mijn eigen werk en naar dat van andere. Ik beschik over goede sociale vaardigheden en heb zorg voor mijn collega’s/teamleden en omgeving. Ik ben er namelijk  overtuigd dat je met een goed samenwerkend team het beste resultaat krijgt. Daarnaast hou ik van uitdagingen in mijn werk, thuis als moeder van twee jonge meiden maar zeker ook op fysiek gebied.

Ik beschik over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind ik het fijn om anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling als persoon, leider of als team. Ik stimuleer doorzettingsvermogen en geloof dat de wil om te winnen helpt bij het behalen van goede resultaten.

Mijn rol

Binnen Inn-spirtatie werk ik als trainer/coach mee aan de programma’s op het gebied van team- en leiderschapsontwikkeling bij onze klant. Ik verzorg de actieve modules waarin mensen daadwerkelijk dóen waar we over praten. Hiermee kan ik analyseren, evalueren en reflecteren welke uitdagingen er zijn bij een leidinggevende of binnen een team. Het gedrag wat in beweging vertoond wordt staat vaak gelijk aan het gedrag op de werkplek. Actieve opdrachten zijn hét perfecte trainingsmiddel voor gedrag en vaardigheden binnen een team. Leren, Trainen, Vormen.

Mijn verhaal

De gedrevenheid, leergierigheid en doorzettingsvermogen heb ik niet van een vreemde; ik ben opgevoed met de boodschap om  je kansen pakken als het gaat over zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Het is me nooit opgelegd maar het heeft me zeker gevormd. Nooit met te veel druk want ‘gelukkig zijn’ is minstens zo belangrijk. Als je jezelf goed voelt en het naar je zin hebt dan “presteer” je ook beter. Dat is ook de reden waarom ik in dit team werk graag doe ondanks de praktische onhandigheid. (logistiek gezien : Oosterhout- Zwolle)  Maar steeds krijg ik er weer enorm veel energie van als ik weer een dagje op het ’t Nest geweest ben of met een van onze klanten op de hei. Daarnaast zie ik hier ook kansen om mezelf weer te ontwikkelen op andere gebieden en een andere wereld te leren kennen buiten mijn historie bij Defensie. Deze lessen en ervaringen inzetten om er anderen weer mee te versterken vind ik echt super.

Ik ben al vanaf kleins af aan met sport bezig. Ik denk dat dit een groot deel bijdraagt aan de vorming van jou als persoon, in de manier waarop je in staat bent om samen te werken, om te leren omgaan met winnen en verliezen. Maar ook in leiderschap, een gezonde levensstijl en fysieke/mentale/sociale vaardigheden leren. Bewegen in combinatie met een mooie omgeving (natuur), daar word ik ultiem gelukkig van! Ontspanning door inspanning.

Het is mijn overtuiging dat je maar één leven en één lichaam hebt.  Dus geniet van dat leven maar zorg ook voor jezelf! En als je stopt met bewegen stopt ook het denken.

Ik werk o.a. mee aan de volgende programma's

Besluitvorming tijdens teamoverleg
Teamstart met MBTI
Teamontwikkeling

Leg een stevige fundering onder sterk teamwork

Teamontwikkeling - Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring
Teamdiagnose
Teamontwikkeling

Een inspirerende nulmeting als start van echt sterk teamwork

Kim Groen-van Keulen

Trainer/Coach | Ervarend (actief) leren

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.