• Als je stopt met bewegen, stopt ook het denken.

Kim van Keulen

Mijn profiel

Ik ben enthousiast, gedreven, leergierig, open en eerlijk en sportief. Ik wil altijd het best haalbare op de mat leggen. Hierdoor ben ik kritisch naar mijn op mijn eigen werk en en op dat van anderen. Ik beschik over goede sociale vaardigheden, kijk om naar mijn collega’s/ teamleden en omgeving, want ik ben ervan overtuigd dat je met een goed samenwerkend team het beste product krijgt. Daarnaast houd ik van uitdagingen in het werk, thuis als moeder van 2 jonge meiden maar zeker ook fysiek gebied . 

Verder heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind ik het fijn om anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling als persoon, leider of als onderdeel van een team. Ik geloof er in dat je met doorzettingsvermogen en de wil om te winnen heel ver kunt komen in het leven.

Mijn rol 

Binnen Inn-spiratie werk ik als trainer/coach “Ervarend leren”  mee aan de programma’s op het gebied van team en leiderschapsontwikkeling bij onze klanten. Dat betekent dat ik voornamelijk de actieve modules verzorg waarmee we gedrag zichtbaar maken en een klant kunnen helpen om zelf de vinger op de zere plek te leggen.  Het gedrag wat er vertoond wordt tijdens onze programma’s komt heel vaak overeen met het gedrag wat op de werkplek vertoond wordt. Daarmee zijn de actieve opdrachten vaak de ‘breekpunten’ in onze programma’s en maak ik samen met mijn collega’s het verschil in de ontwikkeling van sterk teamwork.  

Mijn ervaring als Trainer/Coach breng ik ook graag over aan de volgende generatie Teamcoaches. Daarom kun je mij ook tegenkomen in de “Train-de-Teamontwikkelaar-trajecten”. Coaching on the job; dat is hoe ik mijn vakmanschap het liefste overbreng. Praktisch, dichtbij en doeltreffend. En ondertussen heel veel plezier maken samen.

Mijn verhaal

De gedrevenheid, leergierigheid en doorzettingsvermogen heb ik van geen vreemde, het is me nooit opgelegd maar ik ben wel opgevoed met je kansen pakken om te zorgen dat je voor jezelf kan zorgen. Maar nooit met te veel druk want je moet er wel gelukkig in zijn. Als je je goed voelt, het naar je zin hebt, dan “presteer” je ook beter. Dat is ook de reden waarom ik in dit team werk. Logistiek gezien allesbehalve praktisch (Oosterhout- Zwolle) maar als ik een dagje op het “nest” geweest ben krijg ik weer enorm veel energie!  Daarnaast zijn de ontwikkelkansen die ik krijg binnen Inn-spiratie ook voor mijn eigen ontwikkeling heel motiverend om me te blijven inzetten voor dit mooie team. 

Vanaf kleins af aan ben ik al met sport bezig geweest en dat doe ik nog steeds. Ik denk dat dit een groot deel bijdraagt aan je persoonsvorming; het gaat om samenwerken, hoe je om gaat met winnen en verliezen, om leiderschap (zijn en ontvangen), om leefstijl, omgaan met uitdagingen op fysiek en mentaal vlak nog veel meer. Eigenlijk zit er dus heel veel in van wat belangrijk is in het leven. Bewegen en dit combineren met een mooie omgeving (natuur) daar word ik ultiem gelukkig van! 

Toen mijn lieve oma zwaar aan het dementeren was, las ik ergens over het belang van beweging in relatie tot deze slopende ziekte; op het moment dat je niet meer beweegt stoppen je hersenen ook met “denken”. Dit inzicht gaf mijn vakmanschap nog meer diepte en neem ik nu ook mee in mijn werk.  Als je zelf of als team vastloopt, zet ik je graag letterlijk in beweging. Vanuit deze energie kun je een vastgelopen patroon vaak ineens heel helder en anders zien. Vanuit dit nieuwe perspectief is verandering en ontwikkeling mogelijk. Dus hebben wij een training samen? Gooi je hardloopschoenen vast in je kofferbak! 😉 “Als je stopt met bewegen stopt ook het denken.”

Ik werk o.a. mee aan de volgende programma's

Training Teamvertrouwen
Teamontwikkeling

Een impactvolle training waarin het draait om het beter leren kennen van elkaar en ieders talenten én valkuilen. Je kwetsbaar opstellen, om het teamvertrouwen te vergroten.

Aan de slag met Lencioni
Teamontwikkeling met Lencioni
Teamontwikkeling

Ontwikkel jouw team op de verschillende lagen van de 'Piramide van Lencioni'. De bouwstenen onder een zeer compleet teamontwikkelprogramma.

Teamontwikkeling - Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring
Teamdiagnose
Teamontwikkeling

Een inspirerende nulmeting bij de ontwikkeling van sterk teamwork. Maak voor iedereen zichtbaar en bespreekbaar wat er nog te doen is in teamontwikkeling.

Kim van Keulen

Trainer/Coach | Ervarend (actief) leren

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Wil jij aan de bak en denk je dat onze werkwijze bij jou past? Stuur ons een bericht en je hoort heel snel van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.