Training Inspirerend Leiderschap | Inn-spiratie: team- en leiderschapsontwikkeling

Training Inspirerend leiderschap

Ben jij al de leider die je zelf zou volgen?

Wil jij echt leren inspirerend leidinggeven en een leider worden die jij zelf ook graag zou volgen? Weten hoe je jouw leiderschapsstijl effectief bijschaaft en welke tools je toepast om jezelf en je team beter te laten functioneren? Hoe je met leiderschapsstrategieën verbinding maakt met je medewerkers én hoe je continu jouw leiderschapsskills weer naar een hoger niveau tilt? Dan is onze training Inspirerend Leiderschap iets voor jou! We garanderen dat de tevredenheid over jouw leiderschap groeit met 30% van het onbenutte potentieel.

 

DIRECT BOEKEN

 

Zo word jij de leider die je zelf zou volgen

Onze aanpak is pragmatisch, baanbrekend en op z’n zachtst gezegd ‘anders’. Tegelijkertijd maken we gebruik van waardevolle theorie om je leiderschapsontwikkeling te ondersteunen. Tijdens deze leergang word je in een groep van maximaal 6 ambitieuze ‘soortgenoten’ uitgedaagd om op een effectieve en inspirerende manier leiding te geven én te ontvangen. Zo leer je alles over het hoe en vooral ook waarom. Niet alleen de leiderschapstheorieën die wij toepassen, maar ook onze eigen ontwikkelstrategie is gebaseerd op de manier waarop militaire teams en hun leiders binnen Defensie worden gevormd. Leren, Trainen, Vormen. Je komt met ons ‘plaatje, daadje, praatje’ letterlijk in beweging; op energieke en inspirerende wijze verbinden we de theorie met praktijk. Durf jij het aan?

 

 “Als jij, de leider die je nu bent, in 4 dagen zo kan groeien, waarom zou je dat je team onthouden? Het door inspiratie uitgewerkte leiderschapsmodel zit zo doordacht in elkaar dat het werkelijk op iedere situatie toepasbaar is. Zelf had ik niet kunnen bevroeden dat een eigenwijze eikel als ik zo’n groei in 4 dagen kon bewerkstelligen!” – Stefan Wiessenberg | Directeur bij B&G Meubelen, deelnemer Inspirerend Leiderschap 2019.

Over onze trainers/ coaches

Ons team van trainers/ coaches bestaat voor het overgrote deel uit oud-militairen die hun kennis en ervaringen bij ons doorvertalen naar de burgermaatschappij. Wat zij leerden in de praktijk en tijdens de Algemene Kader Opleiding bij Defensie, dragen ze op een heldere en nuchtere wijze over naar jouw leiderschapsvak. Daarmee brengen we het beste uit twee werelden samen. Je ontvangt van hen directe feedback op basis van de theorie die je op de ‘zachte steen’ hebt mogen ontvangen.

 

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE

 


Wat vinden andere deelnemers?

Het programma Inspirerend Leiderschap was ook écht inspirerend. Door een effectieve mix van theorie, doen en reflecteren. Maar ook door de mix van deelnemers. Ben je nu startend of ervaren, heb je veel of weinig kennis over leiderschap? Constructieve confrontatie, uitdaging en lol gegarandeerd!
Inspirerend leiderschap | Lenny Hiddink-Kleinherenbrink
Interim Manager InterneKracht

Wat ga je doen?

Deze training is voor ervaren – en voor startende leiders. Elke leergang Inspirerend Leiderschap bestaat in totaal uit 5 dagen met de trainers/ coaches van Inn-spiratie. De eerste dag is een startbijeenkomst waarin we kennismaken en een leiderschapsdiagnose doen. De volgende 3 dagen (2 nachten) ga je in een vaste groep actief aan de slag met het ontwikkelen van jouw leiderschapsvaardigheden. Compleet verzorgd op de hei, in een inspirerende omgeving. De leergang wordt afgesloten met een borgingsdag; een reünie en 1-op-2 coaching op jouw individuele vraagstuk.

Wat is het resultaat?

Aan het einde van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

  • De tevredenheid over jouw leiderschap is met minimaal 30% gestegen;
  • Je hebt inzicht in jouw persoonlijkheids- en leiderschapsvoorkeuren;
  • Je kent de 8 pijlers onder Inspirerend Leiderschap en hebt ze ervaren;
  • Je kent je leiderschapskwaliteiten en -valkuilen;
  • Je hebt een Persoonlijk Ontwikkel Plan waarmee jij inzichten en ervaring direct toepast;
  • Je hebt een waardevol netwerk met ambitieuze groepsgenoten opgebouwd.

Kosten en meer informatie

Prijs: € 4.998 excl. btw

Wil jij meer informatie over de Training Inspirerend leiderschap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Annelies - Directeur/Eigenaar | Trainer/Coach | HR(D) Specialist | Professioneel sparringpartner

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze zich inzet om samenwerking binnen en tussen organisaties te versterken. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar 15 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >