Workshop Persoonlijke Effectiviteit

Nu écht van dromen, naar doelen, naar resultaat

Het is niet zo dat je niet wéét wat je wilt of wat belangrijk voor je is… Toch vliegt de tijd en heb je vaak het gevoel dat je er weer niet alles uit gehaald hebt. De persoonlijke effectiviteit is soms erg ver te zoeken. Je doel komt maar niet dichterbij en ondertussen ben je toch heel druk geweest. Maar waarmee ook alweer? Herkenbaar? Dan is deze workshop ‘Persoonlijke effectiviteit’ wat voor jou. We werken deze ochtend onder andere aan een ‘persoonlijk managementsysteem’ waarmee jij je doelen en resultaten (sneller) gaat bereiken.

 

DIRECT INSCHRIJVEN

 

Leer hoe slimmer werken jouw leven kan veranderen

Onze aanpak is pragmatisch, baanbrekend en op z’n zachtst gezegd ‘anders’. Bij Inn-spiratie vertalen we militaire lessen en ervaringen met leiderschap naar jouw praktijk. Onze methode is gebaseerd op de manier waarop militaire teams en hun leiders binnen Defensie gevormd worden. Leren, Trainen, Vormen. Tijdens deze workshop maak je op een inspirerende manier kennis met onze werkwijze. Persoonlijke effectiviteit begint met het maken van kleine -grootse- keuzes. En dat begint vandaag. We gaan in een groep van maximaal 8 professionals en leidinggevenden aan de slag met slimmer werken om je doelen en resultaten te behalen. We werken heel concreet aan jouw ‘persoonlijk managementsysteem’ dat je morgen direct toepast in de praktijk.

Wat ga je doen?

We leggen eerst een gedegen theoretische basis rond het onderwerp ‘persoonlijke effectiviteit’ en delen met praktijkverhalen concrete tips en tops die echt werken. Daarna ga je zelf aan de slag met het inrichten van een ‘persoonlijk managementsysteem’ dat werkt voor jou. Je maakt ter plekke je hoofd leeg en gaat je agenda en allerhande notities zo inrichten dat jij er morgen direct en effectief mee door kunt pakken.

Wat is het resultaat?

  • Je weet wat persoonlijke effectiviteit is en waarom alleen focussen op timemanagement niet werkt als jij echt je doelen wilt bereiken;
  • Je hebt een eerste versie van het ‘persoonlijke managementsysteem’ dat voor jou gaat werken;
  • Je hebt een concreet actieplan met stappen die je de aankomende tijd gaat nemen om je nog verder te bekwamen in persoonlijke effectiviteit;
  • Je hebt een waardevol netwerk met ambitieuze groepsgenoten opgebouwd.
  •  

Deelnamekosten en meer informatie

Prijs: € 249 excl. btw

Wil jij meer informatie over de Workshop Persoonlijke Effectiviteit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

085 - 003 09 09
info@inn-spiratie.nl

Deze training/workshop wordt gegeven door

Annelies - Directeur/Eigenaar | HR-Development | Executive Teamcoach

Haar eigen nieuwsgierigheid naar de beste lessen over team- en leiderschapsontwikkeling, zette ze om in een onderneming. In 2013 startte Annelies Inn-spiratie; een organisatie waarin ze trainer/coaches met een militaire achtergrond inzet om samenwerking binnen organisaties te versterken. Helder, nuchter en vanuit praktijkervaring. Haar 15 jaar ervaring als leidinggevende en HR Businesspartner zet ze nu in voor de ontwikkeling van onze klanten en ons eigen team.

Lees meer >